Sòcol o sòcol

El sòcol o sòcol de pedra artificial Bassalto, s'utilitza com a complement de la rajola chasnera i el esglaó chasnero en múltiples espais com:

  • patis
  • voreres
  • Passejades
  • zones enjardinades
  • terrasses

entre una innombrable quantitat d'ambients interiors i exteriors, aportant a aquests una aparença estilitzada, moderna o rústica segons les seves preferències, i molt més vistosa per la gran quantitat de colors i textures, de les que disposem per a aquest producte. Si li interessa la modernitat, neteja i claredat, pot optar per tons blancs molt variats, que donaran sensació d'amplitud a qualsevol entorn. Si pel contrari opta per un acabat més tradicional, els tons marrons seran ideals, per donar a la seva llar l'aparença d'abans que desitja. Per descomptat, en tots dos casos l'aspecte serà totalment natural.

sòcol chasnero color blanc os (2)

La seva baixa porositat i alta resistència al desgast asseguren la seva permanència en òptimes condicions al llarg del temps. Els sòcols tenen una textura suau amb vores irregulars i es poden tallar i treballar per adaptar-los a noves formes o espais. Així mateix, el fabriquem en una àmplia gamma de colors. Permet un acabat excel·lent al paviment prèviament col·locat, el que assegura un disseny elegant. Per informar-se millor sobre aquest producte, visiteu la nostra botiga a l'enllaç inferior.

sòcol

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar el sòcol o sòcol per a sòls a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!