Bordes de piscina de pedra artificial

Bassalto ha desenvolupat un producte perfecte per a la coronació de piscines i així crear una vora amb pedra per donar-li un aspecte i acabat fantàstic.

Entre els nostres productes exclusius per a piscina, es troben les rajoles, Els vores i les reixetes / sobreeixidors, Fabricats en pedra artificial d'alta qualitat, en diferents colors, textures i mides, adaptables al gust del comprador.

Dins dels nostres vores de piscina, hi ha diferents models, que explicarem a continuació:

Vora chasnero:

En Bassalto tenim diverses opcions de vores de piscina, però avui volem mostrar-vos el vora de piscina chasnero ...

llegir més

Un producte estrella per coronació de piscines, i que s'adapta a la perfecció a qualsevol revolt, així com a tot estil, sigui rústic o modern. És de textura rugosa, i de vores lleugerament irregulars. Però no per això es torna una vora incòmode d'utilitzar, en realitat està dissenyat per no danyar ni la pell ni les peces amb el contacte, resultant suau a peus descalços. No veurà danys en les seves peces de bany quan es relaxi assegut a la vora de la seva piscina, ni tampoc trobarà ferides ni vermellors a la pell, per recolzar-se en el nostre vora chasnero.

Vora moliner recte:

Vora piscina moliner per coronació, amb textura suau a peus descalços, i que no fa mal a la roba de bany mitjançant el contacte ...

llegir més

Es tracta d'un producte modern, que aporta a la seva piscina un aspecte geomètric i estilitzat. Gràcies a la seva suau textura, podrà fins i tot recolzar-se en ell, sense por a fer-se ferides, com passava antigament a les piscines més rústiques, de vores rugosos i poc amigables amb la pell. Proporciona un ambient renovat, ben rematat i espectacular a la seva piscina; a més, comptem amb una àmplia gamma de colors. No ho dubti si està buscant un autèntic producte de pedra, aquest és el seu.

Vora de piscina pit colom:

Si el que busques és una vora de piscina, robust, amb port i antilliscant, en Bassalto tenim el producte que necessites: el nostre vora de piscina amb pit colom per coronació. Amb textura suau a peus descalços, i ...

llegir més

la suavitat facilita el contacte amb la pell o amb les peces de bany, sense ferides ni trencaments.

Bassalto recrea ambients antics amb tocs moderns en les seves pedres, proporcionant una estètica renovada, subtilment artificial i un aspecte molt natural. roductes com la vora de piscina pit coloma, no trobem a dia d'avui al mercat, ja que són peces úniques i exclusives de Bassalto per als seus clients, les quals recreen amb el seu aspecte porós una pedra amb caràcter i molt antilliscant.

Vora trencaaigües:

Aquest tipus d' vora trencaaigües, és ideal per a coronació, especialment de piscines rústiques, ja que posseeix una textura molt rugosa, però suau a peus descalços ...

llegir més

Les seves vores són lleugerament irregulars, el que aconsegueix donar al producte un aspecte encara més natural i ben acabat. Aquesta peça, remata i oculta la vora en brut de la piscina, ia més, té unes característiques antilliscants molt beneficioses per a garantir la seguretat i evitar que es pugui relliscar.

Roca per la vora de piscina:

Roca per la vora de piscina. Sí, ho ha sentit bé, es tracta d'una sèrie de roques artificials, amb formes que s'adapten a la perfecció en la vora de la seva piscina, fent-la semblar gairebé com un oasi natural, com si la naturalesa l'hagués creat ...

llegir més

Una gran característica d'aquestes roques, és la facilitat de modificació que posseeixen. Les tenim en formats petits, altres més grans, i fins i tot molt grans si es vol fer una cascada immensa. Però si alguna cosa les torna úniques és la seva lleugeresa, ja que permeten que vostè les col·loqui al seu gust, les canviï de lloc, o les transport sense la menor dificultat. Poden semblar pesades a la vista, però sorprenen al aixecar-les, i aquesta lleugeresa influeix directament en el preu, tornant-se molt més assequibles.

Veure més productes per a piscina
Veure tots els productes
Comprar a la nostra botiga
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!