vora recte

La llosa molinera de vora recte, És un tipus de llosa molt fina, que des Bassalto posem a disposició dels nostres clients. Està pensada, per a aquestes situacions en què no optem per molt espai per revestir les parets de la nostra llar, o murs en terrasses o zones públiques, gràcies al seu poc gruix. A més, aquestes lloses tenen una altra característica que les fa especials, i és que posseeixen un tipus de porus més gruixut del normal, distribuïts en diferents mides, proporcionant-li un aspecte molt més natural i rústic.

El seu escàs gruix, de tot just 2 cm, li proporciona a més una lleugeresa enorme, que facilita, al costat dels seus vores rectes, la fàcil col·locació del producte. En Bassalto, sempre volem fomentar la creativitat amb l'ús dels nostres productes, per això, hem creat aquesta llosa en diferents formats, fent que sigui apta per crear jocs de composicions. ¿I el preocupa que aquestes composicions no posseeixin el color que desitja ?, deixi enrere les seves pors, ja que aquesta llosa molinera està disponible en una àmplia gamma de colors, que no només fomenten l'combinar-les o crear contrastos molt cridaners, també poden convertir una simple paret, en un altre element decoratiu i amb gran personalitat, vistós a ulls de tots els visitants.

Es torna molt versàtil, gràcies a aquesta varietat de colors, oferint tons aptes per a llars tradicionals, que queden excel·lents per la seva textura porosa, o bé convertir-se en un complement ideal per a llars moderns, usant tons més clars, que transmetin neteja i senzillesa, elegància . Però com hem esmentat, estan preparades per incloure en exteriors també, oferint entorns on la gent pugui transitar i gaudir dels magnífics acabats que aquestes lloses ofereixen.

I les seves virtuts no es limiten a l'estètic, ja que en Bassalto disposem de professionals, encarregats de que productes com la nostra llosa molinera de vora recte, siguin resistents a l'impacte ia les condicions meteorològiques més adverses, a més de molt perdurable en el temps, i sense necessitat de manteniment o col·locació per especialistes. Totes les facilitats vénen incloses en aquest fantàstic producte, i ja sabent de les seves virtuts, pot estar segur que serà una compra duradora i segura, que no haurà de substituir, i que no es veurà minvada estèticament amb el pas del temps.

Si té algun dubte, o voleu informar-se sobre els aspectes tècnics d'aquest producte, així com les seves característiques, preus i colors, accedeixi a la nostra botiga des de l'enllaç inferior.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar la llosa fina vora recta parell parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!