Vora de piscina exclusiu

Rajola com vora de piscina

Vora de piscina Bassalto

Havies pensat alguna vegada que una rajola pogués fer de vora de piscina?

Doncs aquí està la resposta al teu incertesa si cap vegada ho has pensat:

'EVIDENTMENT ÉS EL NOSTRE PRODUCTE MÉS ANTILLISCANT!

Des Bassalto pedra artificial fem tot el que els nostres clients demanen, i aquesta és una gran oportunitat per veure la teva piscina igual de bonica que aquesta que et mostrem a continuació:

Si t'ha agradat, estàs de sort! els nostres productes de pedra artificial bassalto estan disponibles per a tot tipus de piscines, i no només podem utilitzar aquesta rajola com a coronació de piscina sinó com acerat o sòl al voltant del nostre cantell de piscina. És una autèntica meravella la versatilitat dels nostres productes!

Et proporcionem algunes preguntes freqüents sobre aquest producte.

És antilliscant?

Sí, aquesta rajola és antilliscant.

¿Es pot utilitzar per acerat de piscines?

Sí, el seu ús pot ser com coronació o acerado al voltant de piscines.

Es escalfarà molt amb la llum del sol?

No, sempre que els colors a escollir siguin els tons clars de la nostra gamma.

RECOMANEM
Per decidir-nos en un to de color per a la piscina és correcte que ho fem amb el pretext de millorar la qualitat del material que ja tenim lloc i si no tinguéssim res, buscarem els tons més clars de la nostra gamma en què: blanc, calcari, vermell, gris, blanc os, groc, marró, etc. Infinitat de possibilitats que agrupen les vostres necessitats respecte a una coronació de piscines EXCLUSIVES amb la nostra marca Bassalto.

Us recordem que aquest producte és la nostra Rajola especial piscines i la vam mostrar a continuació:

rajola-especial-piscines

T'agradaria comprar la rajola especial piscines?
Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!