Vora de pedra per moll

El aristó o vora de pedra marca Bassalto, és un producte especialment dissenyat per al seu ús en ports i molls, donades les seves altes propietats antilliscants, i resistència a l'erosió marina, a càrregues extremes, ia factors meteorològics com les altes temperatures o el fred, que normalment farien mossa immediata en altres materials, aliens als que fem servir en Bassalto.

aristó moll

Normalment, el aristó és fabricat amb diversos tipus de pedra, i fins i tot amb aquests canvis, conserva l'100% el seu alt grau antilliscant, fins i tot a mullar-se, per la qual cosa es tracta d'un producte molt segur i fiable, tant per evitar que persones puguin relliscar i patir danys, com per a evitar que qualsevol objecte situat sobre aquesta vora arribi a caure, a causa de lliscaments o ruptures.

Com en Bassalto fem servir la pedra artificial per a la seva creació, compta amb els avantatges tan característiques dels nostres articles:

  • Una lleugeresa superior, que facilita el seu transport i col·locació, estalviant gran quantitat de temps i diners.
  • Flexibilitat, que evita trencaments inesperades, i per tant el converteix en un producte molt més segur i fiable.
  • Versatilitat, podent variar en els seus dissenys, colors, textures, dimensions i pesos segons les preferències del consumidor.
  • Entre altres.

ariston (2)

D'altra banda, hi ha les avantatges estètiques d'aquest fantàstic aristó. Crea la perfecta separació de l'ambient marí i on transiten les persones, creant per a elles un moll o port agradables i lliures de risc, on gaudir d'un feliç passeig.

També és ideal per als equips de treball portuaris, que incomptables vegades han perdut les seves mercaderies o patit accidents greus, a causa de fallades de disseny en les vores dels ports; eviti tots aquests problemes adquirint el nostre nou aristó, d'acabat rústic i impecable, que donarà un aspecte natural i càlid a tot lloc que adornin.

ariston (5)

Ara pots comprar la vora de pedra per moll a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!