Escopidor finestres

Quan es busca rematar i amagar la vora d'una finestra, moltes vegades no se sap quina és la solució ideal i més adequada a les seves necessitats. Un busca que sigui un element estètic, però alhora funcional, que tingui utilitat per aïllar l'habitatge de l'aigua. Pensant en aquests problemes, en Bassalto hem creat el trencaaigües per a finestres. Amb un aspecte molt rústic, agradable i natural, garantim que qualsevol finestra obtindrà aquest toc personal i atraient que tant necessita; però com som experts en crear productes funcionals, siguin quines siguin, el nostre trencaaigües està especialment dissenyat per mantenir l'aigua lluny del seu habitatge, descarregant-a l'exterior.

Desaconsellem l'ús d'aquestes peces per esglaons, però es fabriquen com un complement d'altres productes Bassalto, podent combinar-se en la decoració d'exteriors, i resultant en un acabat impecable, però sobretot natural. Per a la realització d'aquest trencaaigües, s'han emprat productes com la grava triturada, la sorra i els pigments naturals, tractant de ser el més ecològics i respectuosos possible amb el medi ambient. A més, és molt versàtil, en el sentit que podem tallar-la i tallar-, i en cas de trencament, l'interior és com una pedra natural. Però descuidi, una de les grans virtuts dels nostres productes, és la gran resistència que posseeixen, pel que la seva trencaaigües tindrà un alt nivell de perdurabilitat, i duresa davant impactes físics i mediambientals.

Disposem a més, d'una àmplia varietat de colors, adaptats a totes les seves necessitats. Sabem, que un bon trencaaigües s'ha d'adaptar a tot tipus de llars, siguin moderns o rústics; per això, ens hem decantat per tons que ofereixin aquestes sensacions tan Per les llars més actuals, trobarà tons més clars i d'aparença neta i fresca, mentre que si posseeix un habitatge tradicional, i vol que els seus finestres llueixin igual de tradicionals, tindrà tons foscos, marrons, vermellosos, en contrast amb la rugositat tan atractiva del nostre trencaaigües.

Si encara té algun dubte, i vol informar-se més sobre tots els apartats tècnics del nostre escopidors, no té més que accedir a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior. Així com una llar val la millor decoració, no descuidi les finestres i exteriors, no només notaran la millora dels visitants, el més important és que vostè se sentirà bé amb el seu nou trencaaigües.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar el trencaaigües finestres per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!