Travessa imitació ferrocarril

De la mateixa manera que en Bassalto vam optar per la creativitat, els dissenys més originals, i aquells articles la utilitat s'amortitza al 100% la seva adquisició, avui posem a disposició dels nostres clients un producte inigualable, fabricat en formigó amb acabat de taula de ferrocarril. Sens dubte és un producte gairebé impossible de trobar en un altre lloc, i que per als amants de la decoració rústica amb tocs peculiars, és l'elecció perfecta.

Aquesta travessa, és extremadament versàtil a l'hora de decorar exteriors, ressaltant en tot tipus de jardins, i creant un ambient tradicional, on abans només hi havia gespa i simplicitat. Gràcies al seu color i textura envellits, és perfecta per a col·locar-se sobre zones clares, i així crear un contrast interessant i cridaner. Només imagini el bé que quedarien aquestes travesses, creant camins pel seu pati o jardí, i delimitant rajoles de tons clars; qualsevol es fixaria en aquests detalls tan atractius.

A més pot despreocupar-se del manteniment d'aquest producte. Gràcies a estar fabricat amb grc, augmenta increïblement la seva durabilitat, i la forma en què resisteix les inclemències del temps; per tant la seva longevitat en el temps és més gran. Són totalment aptes per al trànsit de vianants i de vehicles, de manera que no només es tracta d'un article decoratiu visualment, podrà usar-lo sense problema per crear espais on passejar amb llibertat.

Si volem adquirir una peça única, tal com és una taula de les antigues vies de ferrocarril, aquí tenim el producte idoni. Aquestes taules que van ser envellides pel fum dels trens i pel carbó que deixaven com a rastre estan disponibles ara en Bassalto. Pel que fa als colors, hem tractat de mantenir-nos fidels al color original d'aquestes taules, perquè tinguin un acabat el més similar possible a les originals, però, si tot i així vol un altre tipus de colors, per donar curs a altres creatives idees , no dubti en contactar-nos i els tindrà a la seva disposició.

Recreem ambients antics, amb acabats espectaculars i sobretot a mercè dels nostres clients, que els assessorarem i aportarem idees modernes i rústiques per als ambients que necessitin personalitzar.

La nostra travessa de imitació ferrocarril, és un dels productes més especials que posseïm ja que ens trasllada a anys passats i ens evoca els ambients que un dia els nostres avantpassats van viure.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar la travessa imitació ferrocarril a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!