Travessa imitació fusta

Bassalto posa a disposició dels seus clients un dels nostres millors productes per a passejades en jardí, la travessa de imitació fusta. Gràcies al perfecte acabat que donem als nostres productes, hem aconseguit que sigui idèntica a un prestatge del propi material, donant la sensació que es tracta d'autèntica fusta. Però al contrari que aquesta, la nostra travessa de pedra artificial no correrà riscos davant aspectes tan comuns com la pluja o la calor. És resistent i duradora, a més de còmoda a l'hora de transitar-hi.

El seu aspecte és rústic i tradicional, encaixant perfectament en llars i entorns envellits, donant-los aquesta petita espurna, que tant es nota després de la seva col·locació. Són útils per decorar jardins i terrasses, pavimentar una pèrgola o zona de piscina, o crear petits i elegants camins cap a l'entrada de la seva llar, fent que tot visitant se senti temptat a creuar aquestes belles travesses. Avui en dia, un jardí no pot destacar sense un bon complement que ho adorni, i des Bassalto creiem fidelment, que aquestes travesses d'imitació fusta, són justament el que necessiten.

Alguna vegada s'ha fixat, en que l'exterior de moltes llars, destaquen més que altres ?, tenien aquests, algun element que els fes especials ?. No ho pensi, doncs la resposta és que moltes persones opten per productes tan nous com aquest. Si per exemple vol que el seu jardí llueixi més verd i sa, només ha de crear un contrast amb aquestes travesses, ajustant el to al que millor convingui al seu jardí. I si voleu delimitar una zona amb rajoles, donant prioritat al fet que destaquin les travesses, simplement ha de triar un color més cridaner, que convidi a ser observat.

¿No ho havíem comentat ?, en Bassalto, li oferim una àmplia gamma de colors per aquest producte. No ens limitem al simple to de la fusta, també trobarà travesses en colors foscos, grisos i marrons, o bé blancs, marrons i vermellosos. De fàcil col·locació, gràcies a la lleugeresa i capacitat d'adaptació a l'entorn que tenen, a més de ser ecològiques, ja que cap arbre haurà caigut per la seva creació; els nostres professionals poden recrear l'aspecte natural de la fusta, cuidant al seu torn els mitjans naturals.

Si encara no està convençut, us convidem a accedir a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior, per comprovar per vostè mateix els aspectes més tècnics del producte, així com trobar aquells materials complementaris, que li facilitaran la seva col·locació.

Ara pots comprar la travessa imitació fusta per a jardí a la nostra botiga bassalto

Catàleg
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!