Tosca

La llosa tosca, És un element ideal per al revestiment de parets, sobretot en llars rústics, que busquin transmetre comoditat i calidesa als visitants, o vostè mateix al llarg del dia. Poques vegades una llosa aconsegueix aquest resultat, però en el cas de la nostra llosa tosca, i de la resta de productes Bassalto, ens encarreguem de proporcionar l'aparença més adequada a les seves necessitats, i impecable un cop col·locada. Aquest tipus de llosa, imita la llosa obtinguda tallant a màquina un bloc de Cant del Sud o Tosca, resultant en un producte encara més infreqüent i cridaner.

A més, per garantir la fàcil col·locació d'aquestes lloses, s'ha procurat que les vores siguin lleugerament rectes, de manera que encaixin perfectament entre si, permetent acabats bé rematats. Però com els seus arestes han estat desgastades, per donar-li un to envellit, no lluirà en absolut artificial. En combinació amb les seves arestes envellides, la textura porosa que posseeix, li confereix encara més naturalitat, i es torna l'element ideal per als amants de la decoració rústica. Per descomptat aquestes lloses són aptes per a interiors i exteriors, i estan preparades per a resistir qualsevol inclemència meteorològica, els raigs UV i les gelades, que no faran efecte a nivell físic i estètic en les seves lloses.

No necessiten tot just manteniment, i es poden tallar per adaptar-les a qualsevol espai que es vulgui revestir. Els seus porus, estan distribuïts en diferents mides, per donar una aparença menys artificial; però una altra avantatge d'aquest tipus de llosa, és el seu alt grau d'absorció acústica, convertint la seva llar no només en un lloc molt més vistós i agradable, sinó també atorgant pau i serenitat, gràcies al poc soroll que deixen passar. Si a més voleu crear combinacions de colors, i no sabeu si aquesta llosa disposa d'ells, no es preocupi, la resposta és un rotund sí. En Bassalto, disposem d'una varietat de colors molt àmplia, ia més podrà consultar-nos, en cas que desitgi modificar alguna de les tons, adequant-los a les necessitats de la seva llar.

Per descomptat, no només volem satisfer la part estètica, també hem aconseguit que la nostra llosa tosca sigui molt lleugera, de manera que vostè pugui col·locar-la sense cap dificultat, i que el seu transport sigui senzill i econòmic. Tot són avantatges, i si està una mica perdut buscant maneres de donar a les seves parets personalitat i atractiu, aquí té la seva solució ideal.

Ara pots comprar la llosa tosca per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!