Taulell de ciment

Taulell de disseny, cridanera i molt versàtil

Sabem que molts fanàtics de la decoració, han vist infinitat de programes sobre reformes i remodelació de llars. En aquests programes, hi ha un patró que sempre es repeteix, i és que les famílies que volen una reforma, tenen com a major prioritat la cuina. És gairebé una norma, que si un habitatge vol destacar, diferenciar-se entre les altres, i proporcionar el confort que tant busquen els que l'habiten, cal començar precisament per tenir una cuina que estigui a l'altura de tals expectatives. Per primera vegada, i no l'última, en Bassalto hem creat una nova i personalitzada taulell de ciment, La principal característica, és que pot adaptar-se a qualsevol tipus de llar, rústic o modern, ja que el ciment en general té un aspecte molt natural, que pot considerar neutral, tant per la tradició, com per l'actual.

Però no es queden aquí les seves avantatges, els materials que componen aquesta taulell, són de la millor qualitat, i estan preparats per no deteriorar-se en absolut. Perdura en el temps moltíssim més, que qualsevol taulell que trobi en el mercat. És extremadament resistent, tant a l'impacte, com a les condicions meteorològiques adverses, generalment està orientada a interiors, no haurà de veure exposada a pluges, tot i que les resistiria sense cap mena de problema. És molt fàcil de mantenir, la seva superfície és molt suau i agradable, cosa que facilita que es netegi de manera senzilla, i que tot el que col·loqui sobre el taulell, es mantingui segur i sense lliscaments. Un gran problema de les taulells comuns, és que moltes són excessivament relliscoses, la qual cosa ocasiona que molts objectes caiguin; és una cosa que la nostra taulell de ciment no pateix, perquè la seva superfície posseeix molta adherència.

També, posseeix una altra característica molt important, i és la seva lleugeresa. Podria pensar-se, que un taulell de ciment incrementa el seu pes considerablement, però en aquest cas és tot el contrari. En Bassalto, vam aconseguir que tots els nostres productes en pedra o en ciment, posseeixin una lleugeresa superior, que faciliti la seva fàcil transport, maneig i col·locació. A més, un altre factor important és la capacitat de personalització que posseeix, ja que les imatges que vam mostrar només són un exemple del disseny, més no hi ha un estàndard per a aquest. Vostè pot demanar allò que més s'adeqüi a les seves necessitats, de manera que el resultat final sigui el més satisfactori possible. Disposem també d'una àmplia gamma de colors, que van des dels més rústics, als més moderns i actuals. No obstant això, el propi color del ciment és sol·licitat per moltes persones, ja que llueix molt inusual i atractiu. Si desitja adquirir aquest producte, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres; recordeu que la lleugeresa, influeix directament en el cost, tornant molt més assequible aquesta taulell, que moltes del mercat.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!