taula font

Gaudiu d'una agradable vetllada, mentre veu l'aigua fluir

En Bassalto, avui volem mostrar un concepte diferent a l'habitual, però alhora molt relacionat amb la decoració i el disseny. Parlem de les combinacions, agafar dos conceptes molt diferents, i fusionar-los per crear una cosa única. En aquest cas, qui podria relacionar una taula, amb una font d'aigua o cascades ?, doncs justament avui li presentem la nostra nova taula font. Anteriorment, ja havíem dissenyat una taula amb obertura per jardinera, ideal per a aquells que estimen la natura i tons tan cridaners de les plantes. Però, ¿i què hi ha d'aquelles persones, que volen una taula original, però també adoren les fonts i rierols ?. No haurà de comprar tots dos elements per separat, en Bassalto els unim per crear una cosa única, cridaner, i que no trobarà en cap altre lloc del mercat.

¿Imagina el relaxant que pot ser, veure passar l'aigua a través de la seva taula, mentre menja o passa una estona agradable en solitari o en companyia ?. És una experiència, que no pot obtenir-se per separat, i que només trobarà en el nostre original producte. Aquesta taula, està orientada sobretot a exteriors, de manera que l'aigua caigui directament cap a un jardí o estany, i no mulli el pis. La seva aparença transmet tanta naturalitat, que semblarà un element del propi entorn, ia més, per tornar-la encara més versàtil i adequada a les seves necessitats, garantim que qualsevol detall que fa al disseny estarà a la seva disposició. Canviarem el que faci falta, o afegirem altres elements i formes, perquè els nostres clients quedin satisfets. Hi haurà persones que vulguin veure l'aigua fent recorreguts en ziga zaga per exemple, o potser fer la taula més baixa, més ampla, potser rodona o amb formes especials; entenem el concepte de disseny, per alguna cosa que no es limita a un estàndard d'aparença, sinó que pugui plasmar els desitjos i la creativitat de qui adquireixi el producte.

A més, si a aquest avantatge de disseny, afegim la gran quantitat de colors en què està disponible la nostra taula font, es dupliquen les possibilitats d'adaptar-la a qualsevol tipus d'entorns, siguin moderns o tradicionals, ja exteriors de tota mena. Per descomptat, aquest nou producte té característiques molt positives, que no es limiten a l'apartat estètic, també és una taula molt lleugera i resistent, que no rebrà cap dany amb el pas de l'aigua. El seu transport és senzill i còmode, perquè qualsevol persona pugui ubicar-la on vulgui sense dificultat, i això influeix en el preu, tornant una taula molt assequible. Si parlem de taules d'exterior, està vostè davant el màxim que pot aconseguir-se, pel que fa a varietat de dissenys, i estil únic, així que no tingui dubte que sigui quin sigui l'ús que li doni, serà tot un encert el adquirir-la.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!