Serveis

El que oferim des Bassalto

Atenció personalitzada

Procurem oferir als nostres clients una assistència personalitzada i ràpida. Intentat que el projecte sigui el més còmode i senzill per als nostres clients.

elements personalitzats

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, podent fabricar productes, colors o requeriments específics, per tal d'oferir el millor servei.

gestió logística

Ens encarreguem de que el seu producte arribi en el mínim temps possible, des de les nostres instal·lacions al seu destí.

Servei de disseny

El nostre servei de disseny l'ajudarà a convertir en real el seu projecte. Oferint-diferents propostes que s'adaptin al seu estil.

atenció postvenda

Després de la compra d'algun dels nostres productes, els nostres tècnics li solucionarà qualsevol incidència, sense importar el temps transcorregut.

Enviaments a domicili

Els seus productes en el seu domicili en el menor temps possible.

Servei tècnic

Per evitar qualsevol problema durant la compra, instal·lació o ús dels nostres productes disposem d'un servei tècnic especialitzat en això.

Taxació de projectes

L'ajudarem a gestionar la taxació dels seus projectes, oferint-pressupostos de manera ràpida i adaptats a les necessitats del seu projecte.

Projectes d'esculls artificials

Ens encarreguem de projectes d'esculls artificials, des del seu disseny, fabricació, direcció del projecte i instal·lació submarina.

El que els nostres clients diuen de nosaltres

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!