Sencer

Per proporcionar un aspecte rústic i tradicional a qualsevol paret, és aconsellable utilitzar maons, de diferents tipus, mides i colors, que aportin l'estètica envellida que tant es busca. Per aquesta raó, en Bassalto hem creat aquest producte tan bàsic, però tan funcional: el maó sencer marca Bassalto. És un producte resistent i durador, la textura i aspecte natural, aconsegueix que fins a la llar més fred, adquireixi calidesa i convidi a estar envoltat per les parets d'aquest.

Alguna vegada ha entrat a qualsevol casa, i s'ha sentit incòmode, per la fredor que transmetia l'entorn ?, estranya vostè, aquests tons d'abans, de parets rugoses, i que tot i estar en cases alienes, li feien sentir en la seva llar ?. Doncs totes aquestes sensacions, es troben dins del nostre maó sencer, disponible en múltiples colors, que s'ajustaran a les seves necessitats i les de la seva llar. No és estrany que molts busquin la calidesa d'aquests productes rústics; els acabats moderns, són més llisos i simètrics, més mancats de color i vida, i per tant no poden transmetre seguretat i confort a l'100%. A més, una paret de maons, és ideal per transmetre més que res, un aspecte natural, com fet a mà.

En Bassalto no volem veure els nostres productes com a simples definicions, sinó com a elements que puguin transmetre emocions úniques, i satisfer els nostres clients, a nivell funcional i emocional. El nostre maó sencer, no és una peça més de la seva paret: és personalitat, és senzillesa, és buscar conservar les tradicions decoratives, i és voler ser diferent a tantes persones que busquen únicament el modern. Els nostres productes no es deterioren amb el temps, no es trenquen al mínim impacte, i no són arrencats de la natura per als nostres beneficis, sinó que fomenten l'conservar els mitjans naturals.

Si vol informar-se millor sobre el nostre maó sencer, accedeixi a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior. No ho dubti més, si una paret de maons és capaç de transmetre-li emocions, i ser més que un rectangle a la seva paret, aquest és el seu producte.

Galeria de fotos del producte:

Característiques del Maó Enter

Textura rugosa.
Bordes lleugerament irregulars.
Destonificació en cadascuna de les peces.
Variació subtil de la mida entre peces del mateix model.
Per interiors i exteriors.
Resistent a les inclemències meteorològiques i raigs UV.
Format rectangular.

Ara pots comprar el maó sencer per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!