Selva d'Ansils, Osca

Els hotels de pedra amb personalitat

Projecte: Hotel Selva d'Ansils | Osca

Obra: Sòl per pèrgola i passeig de jardí

Response code is 400

Et suggerim que prenguis una tassa de cafè amb la companyia que escullis en un dels llocs més naturals i harmoniosos com és el Hotel Selva d'Ansils, Ubicat a Osca.

La nostra pedra artificial bassalto destaca com a sòl d'una preciosa terrassa / pèrgola on tenir xerrades tranquil·les amb vistes a la natura, aporta un punt sofisticat a aquest ambient.

volem oferir- tot el que un client es mereix: calitat, preu, acabat i sobretot assessors professionals sobre decoració, tècnics de col·locació, i experts en fabricació del producte que fan que cadascuna de les lloses i peces de pedra siguin úniques i exclusives de la nostra marca Bassalto.

els passejades al jardí són una part molt important en una zona enjardinada, ja que acosten als comensals o convidats al lloc on seran acollits dins un ambient natural, rústic i agradable.

Bassalto posa a disposició dels seus clients una àmplia gamma de productes per a terres d'exterior i jardí. Milions d'idees sorgeixen constantment de les nostres ments i us les volem transmetre perquè gaudiu d'elles.

Quins elements componen aquesta obra?

Rajola chasnera 80x40x4,5 cm gris per terra de pèrgola i passeig de jardí

Si prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

T'ESPEREM!

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!