Sabata de ciment per a plataforma de fusta

Bases resistents i lleugeres, amb el toc distintiu del ciment

Bassalto disposa d'un ampli ventall, pel que fa a les bases per a pèrgoles. Les tenim molineras, chasneras, per sostenir para-sols, per a pilars de fusta, i també en pedra artificial o natural. En aquest cas, ens hem enfocat en un material diferent, el ciment. Anteriorment, hem fet servir aquest material per a mobiliari, creant un ampli catàleg per a la llar i la decoració del mateix, però no és el ciment un producte excel·lent, per a usos més tècnics, com ho és la creació d'una base ?. aquest suport o sabata de ciment, Està dissenyat especialment per sostenir plataformes de fusta, i així evitar que la fusta es podreixi, aïllant-se per complet del sòl. És una peça essencial, i que garanteix la seguretat de la plataforma o pilar que sostenen.

El ciment, aporta a aquestes sabates un estil molt més modern i estilitzat. Són més suaus, menys poroses, i excepcionalment resistents a l'impacte ia grans pesos. A més, estan disponibles en diferents mides i models, que podrem personalitzar segons les necessitats del comprador. S'ajustaran perfectament al pilar o plataforma, i al seu torn aportaran aquest toc tan distintiu del ciment, que cada vegada té més presència, sobretot en decoració i mobiliari. I per descomptat, no ens limitem únicament al color del ciment, posarem a la seva disposició una àmplia gamma de colors, que imiten la pedra natural, encara que el mateix color del ciment resulta molt atractiu, i per això la majoria de persones opten per aquest .

Per la funció d'aquests suports, estan 100% preparats per suportar l'ambient exterior, el contacte amb el terra, la terra, humitats, pluges, calor intensa, gelades, etc..i sempre mantenir el seu aspecte inicial, així com la seva gran resistència . És molt perillós i perjudicial no fer servir aquest tipus de suports com a suport, ja que la fusta es fa malbé amb el contacte del sòl, es podreix i acaba comprometent l'estabilitat i seguretat de l'estructura que suporta. No obstant això, amb la col·locació senzilla d'aquestes sabates de ciment, vostè s'estalviarà tots aquests perills, que comportarien unes pèrdues econòmiques considerables, així com necessitat de reformar l'estructura, substituint la fusta podrida i feble. Són bases aïllants, lleugeres, econòmiques, de fàcil col·locació i transport, i amb un aspecte molt natural i agradable; si està interessat en elles, no dubti en contactar-nos, ni permeti que per falta d'un bon suport com aquest, el seu projecte s'ensorri del tot.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!