Rajola de pedra artificial per a terres interiors

Patis amb encant i personalitat

Sòl de pedra en pati interior

Els ambients interiors són tan importants com els exteriors i hem de donar-li una gran importància a la decoració natural i harmoniosa.

A la foto superior es pot observar la nostra rajola chasnera de 42x42x3 cm de color groc bassalto amb tractament superficial amb vernís brillant a l'aigua.

Aquest color és molt bonic si el que vostè busca és donar un toc de color al seu pati o terrassa i vol fugir de la quotidianitat. El color s'inspira en les roques areniscas de colors mostassa i ocres.

En aquest pati es van utilitzar dos productes de la nostra gamma: l'esglaó chasnero 40x30x4,5 cm i la baldosasa chasnera de 42x42x3 cm. S'han combinat formant diferents patrons aconseguint un aspecte estètic molt bonic.

Un cop instal·lat es poden donar diferents protectors superficials i cadascun amb un efecte estètic diferent. Aquest vernís protector és a base a l'aigua i hi ha diferents nivells de brillantor, mat, setinat i brillant. A les imatges s'observa l'últim.

Us mostrarem l'abans i el després d'aquest preciós pati:

ABANS:

pati-abans-600x300

DESPRÉS:

pati-chasnera-groga-3-bassalto

chasnera-groga-brillantor-bassalto

pati-chasnera-groga-basssalto-4

GRÀCIES AL NOSTRE CLIENT PER AQUESTES MAGNÍFIQUES FOTOS!

La nostra rajola chasnera de mida 42x42x3 cm i de color groc té aquest fabulós aspecte:
chasnera-groga-bassaltochasnera-groga-bassalto

Dimensions disponibles enrajolat de chasnera

42x42x3 cm | 80x40x3 cm | 40x20x3 cm | 20x20x3 cm

Textura

Rugosa, tallada, no polida amb aspecte mat molt natural

Es pot personalitzar aquesta pedra amb brillantor?

Sí, els nostres productes són versàtils i podem aplicar un vernís a l'aigua amb efecte mullat

Quins colors tenim?

Tenim tots els tons de la nostra gamma des blancs, calcaris, grocs, grisos, marrons, marrons passant per vermells i gris negre

T'agradaria comprar aquesta rajola chasnera de color groc?

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!