Roca Deixa anar Bassalto

Entre les nostres moltes novetats, es troben elements de decoració i tematització, sempre creatius i plens d'avantatges. Des Bassalto, hem pensat en una forma de portar aquests conceptes una mica més enllà, creant aquesta fantàstica roca solta. A simple vista un no pot determinar els usos d'aquest producte, però estem aquí per facilitar-li totes les respostes. Per començar, no es tracta d'un producte limitat a un simple ús, pot utilitzar-se tant per a llars, com per recrear entorns naturals a l'exterior, llocs turístics o d'entreteniment, que desitgin transmetre una aparença natural i agradable.

Alguna vegada ha tingut un lloc a la seva llar o treball, que se senti buit o poc estètic de cara al públic ?, no li agradaria ubicar aquí un element, que cridi l'atenció de manera positiva ?. Doncs no té més que adquirir la nostra roca solta marca Bassalto, i veurà resolts tots els seus problemes. Si a més posseeix un negoci, que tingui al descobert maquinària, eines de treball, zones de cablejats, o en definitiva, tot allò que no hagi d'estar a la vista dels clients, pot ocultar amb facilitat, després d'aquesta bella roca solta, amb diferents mides i formes, adequades a les seves necessitats.

A més, és el producte ideal perquè el seu pati o jardí, no llueixi tan pla i uniforme, tan semblant a la resta. ¿No és molt més creatiu i vistós, situar roques al llarg del lloc, perquè sembli més lligat a la naturalesa ?. Una gespa sense més, no aporta res o gairebé res a la seva llar, necessita complements decoratius per convertir-se literalment en un santuari. La relaxació i comoditat que transmet un jardí adornat amb grans roques, és molt superior a trobar-se amb un lloc pla i verd. Però no es preocupi, ja que des Bassalto, procurem que els nostres productes siguin ecològics, per més naturals que llueixin. Aquesta roca solta, està farcida de suro, i imita l'aspecte d'una pedra natural, amb la diferència que és increïblement lleugera, perdurable en el temps, i no ha requerit l'explotació de la naturalesa per a la seva fabricació.

A més, la seva lleugeresa li facilita a vostè la col·locació d'aquest producte on més li convingui, podent transportar sense cap esforç, i despreocupat de que puguin haver trencaments, ja que a més és molt resistent. Aquesta resistència, no només es limita a l'impacte físic que puguem ocasionar, també és perdurable a les condicions meteorològiques adverses, i de molt fàcil manteniment. Però vagi amb compte, ja que aquestes roques no estan pensades per a ser pesades i transitables, sinó com a elements decoratius i estètics, que estan orientats preferiblement a interiors, ja que el vent podria moure en llocs molt oberts.

La nostra roca solta, s'orienta a tota mena de gustos i estils, podent resultar rústica i natural en llars més tradicionals, o bé resultar moderna i actual, si es combina amb entorns d'avui dia. A més és molt versàtil pel que fa a colors, en Bassalto disposem d'una àmplia gamma, que estarà a la seva completa disposició. Si desitja conèixer més aspectes sobre la nostra roca solta, accedeixi a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior. Busqui el que busqui, sigui modern o antic, el trobareu a la nostra roca solta marca Bassalto.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar la roca solta a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!