Roca per la vora de piscina

Algo a lo que estamos acostumbrados cuando se trata de piscinas, es a buscar los bordes y baldosas más comunes, sin pensar que puede haber algo mejor y más original para nuestra piscina. Nos conformamos con un diseño estándar, y al final no conseguimos la visibilidad que tanto buscábamos. Por eso en bassalto, tenemos una alternativa para todos aquellos que quieran algo distinto en su piscina, algo que no se encuentre fácilmente en el mercado, y que sólo con mirarlo ya grite la palabra «original»: nos referimos a nuestra nueva roca per la vora de piscina. Sí, ho ha sentit bé, es tracta d'una sèrie de roques artificials, amb formes que s'adapten a la perfecció en la vora de la seva piscina, fent-la semblar gairebé com un oasi natural, com si la naturalesa l'hagués creat. I no només per cobrir les vores de la piscina, sinó perquè a més aquesta roca pot utilitzar-se per crear impressionants cascades, que desemboquin directament a l'aigua.

Una gran característica d'aquestes roques, és la facilitat de modificació que posseeixen. Les tenim en formats petits, altres més grans, i fins i tot molt grans si es vol fer una cascada immensa. Però si alguna cosa les torna úniques és la seva lleugeresa, ja que permeten que vostè les col·loqui al seu gust, les canviï de lloc, o les transport sense la menor dificultat. Poden semblar pesades a la vista, però sorprenen al aixecar-les, i aquesta lleugeresa influeix directament en el preu, tornant-se molt més assequibles. Un altre avantatge important, és que aquestes roques són adaptables a tot tipus d'entorns, rústics o moderns per igual. L'estil que aporten a qualsevol piscina és atemporal i sempre cridaner. És cert, que en bassalto disposem de diferents rajoles especials per a piscines, així com vores rústics magnífics, però si el que busca és deixar impressionats a tots els seus visitants, optar per aquestes roques per vores de piscina és l'opció més encertada.

A més, per si fos poc, disposem d'una àmplia gamma de colors, que imiten a 100% l'aspecte de la pedra natural. Tons marrons, grisos, rogencs, i molts més, són els que tindrà disponibles per la seva piscina. Estan fabricades amb productes d'alta qualitat, ecològics i resistents. Aquestes roques són molt perdurables en el temps, i amb prou feines necessiten manteniment, ja que suporten tot tipus de temperatures i ambients sense la menor dificultat. També, com estan pensades principalment per a piscines, ens hem assegurat que siguin antilliscants, segures i que no causin danys en les peces de bany i la pell. Si està interessat, no dubti en contactar amb nosaltres per adquirir aquestes magnífiques roques per a piscina.

Vídeo de la nostra cascada, en procés de creació:

Cascada acabada:
Galeria amb múltiples exemples de dissenys per a aquest producte:

Si desitja adquirir aquest producte, accedeixi a la nostra botiga

Rocas Modulares

Pot adquirir també, un pack complet de 5 peces de roca per cascades + 1 peça de REGAL

Veure el pack
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!