Roca en plaques

pedra artificial bassalto

Moltes vegades, quan volem dissenyar qualsevol element de tematització al nostre gust, sigui en interior o en exterior, no trobem el que desitgem a les botigues i comerços. En voler coses tan específiques, i voler plasmar-les de manera precisa, un acaba pensant que tant de bo tingués els materials per fer-ho un mateix. Doncs avui, en Bassalto hem creat la solució a aquesta necessitat, la roca en plaques marca Bassalto. Y se estará preguntando: «¿será algún tipo de roca hecha con placas?», «¿cómo puede satisfacer mis necesidades creativas este producto?»; pues es tan sencillo, como informarle de que no se trata de una roca ya creada, sino de unas placas muy especiales de piedra artificial, que permitirán a todos nuestros clientes crear a su gusto cuanto deseen. ¿Tiene usted un jardín, que necesita con urgencia un riachuelo de piedra?, ¿o tal vez sería más conveniente adornar su jardín o terraza con rocas temáticas en distintos tamaños y formas?; ¿le gustaría construir recintos para sus animales, grandes o pequeños?, ¿dispone quizá de un local o zona turística, que requiera de elementos que imiten los espacios naturales?. Pues sea cual sea la respuesta, nuestra roca en placas es la solución.

Aquestes plaques, disposen d'uns petits enganxades, que permeten de manera intuïtiva i senzilla, l'unir-les i anar creant formes mitjançant la seva unió. A més, són de fàcil modificació, podent tallar per ajustar la seva mida al que vulgueu crear, i tot i ser un producte per crear, i no un ja creat, no deixarà de lluir, placa per placa, de la manera més natural possible. Potser s'estigui preguntant, si un conjunt de plaques de pedra artificial, podria influir en el pes o el maneig d'aquestes: doncs la resposta és no; una de les moltes virtuts de la nostra roca a plaques, és precisament l'enorme lleugeresa que posseeixen, semblant un producte de pes considerable, però després sorprenent a l'hora de manejar i transportar-lo, doncs realment està preparat perquè vostè mateix ho llevant, mogui i treballi sense dificultat ni pes algun. Aquest avantatge de pes, facilita el transport, i per tant disminueix considerablement el preu final del producte, en no necessitar contractar a ningú que ho carregui, ni especialistes per a la unió de les plaques. Estan enterament dissenyades per a l'ús de qualsevol, sense complicacions de cap tipus.

Però si a més li preocupen altres factors importants, permeti que li informem de les múltiples avantatges que posseeix aquesta roca en plaques. És totalment ignífuga, el que vol dir, que si vostè ara vol crear una roca per tapar algun tipus de cablejat o maquinària, no hi haurà cap risc que la seva roca arribi a incendiar-se. A més, per les seves excel·lents components, és d'alta resistència a l'impacte i al pes, podent usar-se en parcs temàtics per recrear diferents entorns i ambients, amb la certesa que seran segurs i no hauran trencaments. La seva resistència, i els components que hem esmentat, augmenten molt la seva perdurabilitat en el temps, per si vostè pot estar preocupat de quant durarà el seu producte en perfecte estat; i per descomptat, en Bassalto mai ens oblidem de comunicar, que tant la nostra roca en plaques, com la resta dels nostres productes, estan disponibles en una àmplia gamma de colors, adequada per a cadascuna de les seves necessitats, siguin rústiques i tradicionals, o modernes i actuals.

Podeu trobar alternatives, productes acabats o aproximacions al que desitja, però si de veritat vol plasmar els seus somnis a la perfecció, i tenir la satisfacció d'haver-ho fet vostè mateix, està davant l'únic producte que podrà satisfer aquesta necessitat, amb absolutes garanties de qualitat, facilitat d'ús, i de forma molt assequible.

Demostració de resistència a l'impacte:

Resistència al pes:

Demostració de lleugeresa:

Si desitja adquirir aquest producte, accedeixi a la nostra botiga

Comprar
Response code is 404

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!