Roca Artificial

La roca artificial és, d'entre tots els nostres productes, el pilar a partir del qual vam crear tota una gamma d'articles, amb infinitat d'usos, aparences i característiques que la tornen indispensable, tant per la seva fàcil transport, com per garantir la major perdurabilitat i resistència al comprador.

És tan ampli el ventall d'usos de la roca artificial, que no pot definir-se com un sol producte, sinó com una llista gairebé infinita de possibilitats. Entre aquestes possibilitats, es troba la tematització, sent el producte més emprat en la construcció d'entorns naturals amb temàtiques concretes, de parcs i llocs recreatius, així com d'usos més personals, podent donar al seu jardí l'aparença que desitgi, sense notar-se en absolut que es tracta d'un producte artificial.

panell-roca (2)

La prioritat a l'hora d'emprar aquest producte, és que posseeixi unes característiques molt similars a la pedra natural, però amb uns avantatges de lleugeresa, resistència i preu, més adequades al comprador i les seves possibilitats.

També, si posseeix algun local que, per raons estètiques requereixi amagar maquinària o derivats, de forma discreta i elegant, la roca artificial és una elecció molt encertada, atès que podrà modificar-se el producte al seu gust. També cal destacar el factor ecològic, ja que l'ús de roca artificial fomenta que els mitjans naturals siguin conservats; ¿Per què extreure de la naturalesa, el que nosaltres podem crear i modelar fàcilment ?.

panell-roca (3)

Si encara no està convençut de les àmplies possibilitats de la roca artificial, li direm que a més, estem anant un pas més enllà respecte al seu ús, la decoració. D'una manera original, inusual, i per descomptat assequible, portarem a la seva llar productes amb els quals podrà envoltar-se, i sentir que ja no viu en un lloc qualsevol, sinó en un lloc vistós, càlid i que brilla amb llum pròpia.

Ara pots comprar la roca artificial a la nostra botiga bassalto

veure catàleg
◊ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!