Rejunte per pedra

pedra artificial bassalto

El rejunte / morter és un material per a la col·locació, rejuntat i llagueado entre rajoles. És d'ús senzill, i està preparat de tal manera, que en rejuntar no es taquin les rajoles, permetent un acabat impecable i professional. En Bassalto, sempre que es tracta de rejuntar, vam optar per un dels productes més destacats i efectius del mercat, i del que som els únics distribuïdors a Espanya, el ROMEX. Disposem d'una àmplia gamma de productes ROMEX per rejuntar, tant per ús domèstic, Com per paisatgistes y arquitectes; cadascun dels nostres rejuntes, està adaptat a diferents tipus de trànsit, pesat o lleuger, i fins i tot posem a l'abast dels nostres clients, una recopilació especial contra les males herbes.

A més, el rejunte ROMEX és sens dubte la més eficaç solució contra els paviments en mal estat. Quantes vegades ha vist carrers completament destrossades ?, sap quants entrebancs i accidents ha provocat aquest problema ?, per desgràcia està molt estès, i és causa d'usar complements per a la col·locació i rejuntat rajoles, que no són els adequats. Però la solució està en el nostre rejunte, i vostè pot evitar que això torni a succeir, recordeu que tota la força es troba entre les rajoles i les llambordes.

És senzill d'utilitzar, és econòmic, i pot aplicar-vostè mateix. Aquest material està compost per una barreja de ciments, àrids, additius especials i pigments. A continuació, mostrem de forma senzilla com usar-lo.

Instruccions d'ús:

1º. Abocar el contingut del sac al centre del paviment a rejuntar.

2º. Escombrar el producte tractant d'omplir tota la nafra del paviment. Aprox 10m2 / h.

3º. Ruixar aigua sobre el paviment per humitejar el producte. A les 12 hores ja es pot transitar.

4º. Repetir el pas anterior al dia següent.

5º.Ja té llest el seu paviment Bassalto amb rejunte en sec!

Ara pots comprar el rejunte per pedra a la nostra botiga bassalto

Comprar

Novetat a rejunte

Veure més
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!