reixeta sobreeixidor

Bassalto pedra artificial posa a disposició dels seus clients un accessori per a la piscina: la reixeta per sobreeixidor. Fabricat en pedra artificial, ofereix garanties de durabilitat molt superiors a les reixetes plàstiques que podem trobar al mercat, ja que s'evita el deteriorament que provoca el contacte amb l'aigua, les altes temperatures, o el simple pas del temps, que moltes vegades començaria a minvar el producte, tant a nivell físic com estètic; no és el cas de la nostra nova reixa de pedra artificial.

reixeta pedra bassalto

La reixeta complementa i estilitza l'acabat de coronació, donant una imatge més elegant i completa, a més eviten l'acumulació d'aigua sobre els mateixos i realcen la seva estètica. Ajudarà a prevenir qualsevol tipus d'inundació o cúmul d'aigua, deixant-la passar sense problema a través dels seus múltiples obertures que, en estar dissenyades d'una manera tan professional, evitaran qualsevol obstrucció que impedeixi el pas de l'aigua, problema molt freqüent en les reixetes plàstiques i mal dissenyades.

reixeta o embornal 40x25x4 cm color marró

La seva matriu rectangular i les seves perforacions la converteixen en un element ideal per a patis de pedra, embornals, voltants de piscines, etc.

La textura chasnera imita la pedra antiga tallada i desgastada pel trànsit i el temps. Els seus vores són irregulars i suaus al tacte.

Els nostres productes són antilliscants, atèrmics i de vores arrodonides.

embornal-o-rejillo

Galeria de fotos del producte:

Response code is 404

Ara pots comprar la reixeta o embornal per a piscines a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!