ràfia Natural

pedra artificial bassalto

La ràfia natural és una fibra obtinguda d'una palmera d'Àfrica i Amèrica coneguda com Raphia. Es tracta d'una fibra molt resistent i flexible, que a més disposa de múltiples usos, tant agrícoles com decoratius.

En l'agricultura, és molt coneguda per ser el producte ideal, a l'hora de lligar rams de plantes en creixement, ja que amb el temps la ràfia cau, i s'integra al terreny com a matèria orgànica.

També, en orient se li dóna un ús encaminat al món del bonsai, conegut com enrafiado. Aquesta tècnica, ajuda a protegir l'escorça del bonsai, i evitar qualsevol tipus de ruptura a l'hora de doblar-lo. I tot i obrint-se l'escorça, la ràfia ajuda a que es mantingui segura i en la mateixa posició.

ràfia Bonsai

Però l'ús de la ràfia no es limita al citat; pot emprar-se per crear cistelles, per lligar rams de flors, per manualitats diverses amb tocs molt artesanals, i fins i tot per embolicar regals i fer llaços decoratius. Actualment, s'utilitza amb cada vegada més freqüència per a bosses i fundes, garantint la seva reutilització, gràcies a la resistència i durabilitat d'aquest material, sent una excel·lent alternativa a les bosses plàstiques.

usos de ràfia natural (3)

Adquirir aquest producte, li garanteix una infinitat d'usos, que només queden limitats a la seva imaginació. Si és vostè una ment creativa, podrà adornar la seva llar amb la ràfia, sorprenent a tot el que visiti la seva llar. Podrà regalar als seus amics o familiars, articles enllaçats amb la ràfia, garantint la seguretat del regal entre els seus forts fibres. Protegirà els seus cultius i plantes, a més de millorar el seu creixement i perdurabilitat davant les inclemències del temps, la ràfia les mantindrà protegides i fermes. S'obrirà camí cap a un món més ecològic, emprant una bossa de ràfia per portar les seves compres oa manera de bossa.

Manualitats ràfia todokasa 2

Per a més informació, no dubti a visitar la nostra botiga a l'enllaç inferior; la ràfia natural és assequible, duradora, i està a un pas d'arribar a les seves mans, no dubti en obtenir-la.

Novetat !: Venda a l'engròs

Per a tots aquells distribuïdors y majoristes, Que desitgin adquirir la ràfia natural en grans quantitats, posem a la seva disposició la nostra nova i innovadora oferta: la bala de ràfia de 100 kg. Ideal per treballar en grans cultius i tot el relacionat a l'agricultura; en decoració, i usos diversos com la creació de: xarxes, sacs, capelines, tapissos, ornamentas, entapissat de mobles, bosses, cistelles i estores. També per protegir l'escorça de petits arbres, com els bonsais, o lligar rams de flors per a la seva posterior venda. No dubti a adquirir aquest producte, en Bassalto garantim la major qualitat, perdurabilitat i resistència al consumidor. A més, es tracta d'un article molt difícil de trobar en aquestes quantitats, som dels pocs que podran oferir-, amb un preu molt assequible.

ràfia 100 kg

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar la ràfia natural a la nostra botiga bassalto

Comprar
◊ Galeria
Response code is 404

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!