Preguntes freqüents

L'ajudem a entendre millor els nostres serveis i productes

COM PUC COMPRAR ELS PRODUCTES BASSALTO?

• Contactant amb nosaltres. Contacte

• Mitjançant la nostra botiga: bassalto.es/comprar

• Visitant les nostres instal·lacions a La Carlota, Còrdova. Mapa

COM ARRIBA EL MATERIAL A LA MEVA OBRA?

com-arriba-el-material

  • Entre les rajoles col·loquem cartró per protegir la superfície durant el transport.
  • Els palets són apilables segons indiquem des de fàbrica.
  • També tenim possibilitat transport de mercaderia en camions tràiler quan la quantitat és major a 8.000 kg i volem economitzar les despeses d'enviament. En aquest cas la descàrrega serà per part del client.
  • No disposem de camió grua, si el client ho necessités, podríem cotitzar el coste.4

COM PINTAR rejunte PER A PEDRA ARTIFICIAL?

En aquest cas, depèn de la superfície que es va a rejuntar. En el cas que sigui la paret, fem servir un pigment en pols, que en barrejar-se amb el morter cua, adquireix diferents tonalitats, de manera que la superfície rejuntada llueixi natural i del color adequat. Moltes vegades passa, que certes zones de la paret queden amb petits espais blancs, bastant desagradables i artificials a la vista. No obstant això, si afegim aquest pigment, podem aconseguir que aquests blancs es tornin grisos, marrons, vermellosos, o qualsevol to que s'adapti i combini amb les rajoles de la seva paret. Aquest pigment pot trobar-se fàcilment en comerços, magatzems de materials de construcció o ferreteries.

Si el que volem rejuntar és el sòl, disposem d'un producte diferent i destacat: el nostre rejunte per pavimentació ROMEX®. Aquest producte actua de forma diferent al pigment de paret, ja que és una sorra que no taca, que s'ajusta perfectament a les juntes del paviment, i que té el gran avantatge de ser una sorra en múltiples colors; nosaltres simplement, hem de triar el color de la sorra, que més s'ajusti al del paviment a rejuntar, i l'acabat serà natural, durador i sense taques.

Si vol saber més sobre el nostre rejunte ROMEX®, No dubti en accedir al nostre espai dedicat a aquest. Disposem d'una àmplia gamma de productes dedicats al rejunte, adaptables a l'ús professional o particular, donada la seva senzillesa d'aplicació:

accedir >>

+ Si necessita més informació sobre com pintar els rejuntes per pedra, CONTACTE amb nosaltres. Estarem encantats d'assessorar-i ajudar-lo en el que necessiti.

* Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui, per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document, o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix .

COM RETOCAR EL COLOR DE LA PEDRA NATURAL O ARTIFICIAL BASSALTO?

Moltes vegades ens trobem amb pedres que han sofert un canvi en la tonalitat produït per diversos motius com errors en la instal·lació o transport, desgast pels anys, etc. Bassalto disposa d'una imprimació per pedres de fabricació pròpia, 100% ecològic. Aquest producte aplicat sobre la pedra natural o artificial ens permet obtenir una coloració desitjada o igualar un espai per crear un conjunt en el mateix to (independentment de la procedència del producte). Aquest producte es subministra amb ampolles de 5 litres amb un rendiment mitjà de 20 metres quadrats per garrafa. Es pot aplicar a brotxa o polvoritzat, s'asseca ràpidament i els resultats són espectaculars.

PUC COL·LOCAR UNA LLOSA QUE ÉS PER PAVIMENT EN LA PARET COM UN APLACAT?

Sí que es pot; les lloses o pedres artificials que són per a paviment es poden usar sempre per aplacats de parets, o revestiment de parets, però no a l'inrevés.
Quan col·loquem una llosa que està dissenyada per a ser utilitzada com a paviment i la col·loquem en una paret, l'únic que fem és posar més pes a la paret, que si fem servir una llosa especial per a parets o revestiment. Si la paret és fort no tenen cap problema.
Les lloses que són per a revestiment d'interiors, estan fabricades amb un material més lleuger i no són tan resistents com les dels paviments.
Però en parets interiors no es necessita aquesta resistència i són més còmodes de col·locar, a més ofereixen un efecte acústic addicional, a l'estar farcides d'aire, absorbeixen el soroll de l'habitació.

ADVERTÈNCIA:

Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui, per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.

PUC UTILITZAR UN RENTAT A PRESSIÓ PER NETEJAR EL MEU PATI DE PEDRA ARTIFICIAL?

Instruccions per rentar una pedra artificial.

Si col·loquem un paviment de pedra artificial, hem de tenir en compte el següent:

Quin aspecte volem tenir?: Les lloses o plaquetes per al sòl o paviment, estan fabricades amb àrid i ciment (a més d'altres additius), i el nostre principal objectiu és que s'assembli a l'original, tant en el seu aspecte visual, com en el seu comportament futur.

Les pedres naturals per a paviments, almenys aquest tipus, són del tipus tou. Això permet que es puguin llaurar i treballar al planter, no són tan pesades.

Antigament aquestes pedres es col·locaven en diferents zones de les cases i si havien de mantenir-les netes, primer els aplicaven una capa de cera natural i després les netejaven amb aigua i sabó.

Aquestes pedres evolucionaven en el temps, normalment patint una erosió o desgast que els ha donat l'aspecte característic.

Si volem mantenir l'aspecte tradicional, hem de tractar a les pedres artificials de la mateixa manera, almenys a aquest tipus de pedres artificials.

D'altra banda, tenim a la nostra disposició productes que podem aplicar a les pedres artificials per donar-los una protecció extra, per exemple, si li apliquem una capa de vernís a una pedra artificial, Transformem el producte, convertint-lo en un paviment diferent.

Ara amb aquesta capa de vernís podem netejar el paviment amb elements de rentat d'alta pressió, sense preocupar-nos de causar danys a la pedra artificial.

Aquesta capa de vernís, aplicada al paviment, li dóna un aspecte de mullat a la pedra; aquest aspecte va desapareixent amb el temps, especialment si l'aplicació de la capa de vernís ha estat la correcta ja que no convé excedir-nos en la quantitat a aplicar.

No renti el pati a pressió amb massa força o massa sovint, ja que podria malmetre la superfície de l'enllosat.

SAPS LA DIFERÈNCIA ENTRE UNA PEDRA ARTIFICIAL BASSALTO I UNA PEDRA NATURAL?

Comparació de preus i característiques entre pedra artificial i pedra natural.

Quan necessitem trobar rajoles de pedra natural és difícil aconseguir-les i quan ho fem el preu de venda al públic és molt elevat.

Per aquesta senzilla raó, les principals avantatges que té adquirir pedra artificial Bassalto:

- La disponibilitat, perquè no hem d'esperar a que es faci cap enderroc per comprar el producte.

- El motiu estètic i de decoració és una part important a l'hora de realitzar una obra o tenir un projecte en ment, ja que podem construir una casa, xalet, edificis en general, amb un estil antic, ja sigui perquè ho vulguem restaurar o bé perquè en realitzar una obra nova vulguem donar-li aquest toc d'antiguitat.

- És més resistent, fina i lleugera que les naturals, almenys en la mesura del possible.

- No necessita tractament com les pedres naturals.

- Es fabrica amb uns motlles amb vores irregulars, així li aporta una aparença antiga.

- Gran varietat d'elements arquitectònics, amb diferents textures, mides i colors.

- Disposem de pedres amb la mateixa textura i color per combinar entre si i obtenir un resultat final fantàstic.

- No requereix de personal especialitzat en la col·locació d'aquest, el nostre material, ja que és tan fàcil de posar com qualsevol altre aplacat o paviment.

D'altra banda, tenim la pedra natural i les seves característiques:

- La pedra natural que anem a comprar procedirà d'enderrocs i aquestes lloses tenen les vores rectes perquè són tallades amb màquina, el que fa que l'estètica antiga desaparegui.

- Hi ha pedres naturals que han estat desgastades a propòsit per simular la seva antiguitat, però són molt més cares que la pedra artificial de Bassalto.

COL·LOCACIÓ DE LA LLOSA CHASNERA D'IMITACIÓ A PEDRA

Moltes vegades els clients ens pregunten: Com he de col·locar el meu paviment de rajoles de ciment de Bassalto pedra artificial?

Doncs bé, el procediment és tan senzill com el col·locar qualsevol altre tipus de paviment, ja sigui pedra natural o pedra artificial. L'única qüestió que hem de tenir clara abans de la instal·lació és l'ús que es té pensat per a aquest sòl.

Passeig o terrassa: Terreny estabilitzat / Qualsevol gruix / Jaç de sorra

Passeig amb trànsit de vehicles: Solera de formigó armat / Qualsevol gruix / Instal·lació amb capa de morter

Procés d'instal·lació:

1. preparació

Delimitar la superfície que es va a pavimentar.

* Consell, si es va a realitzar una combinació de colors o dibuixos és recomanat presentar-lo primer en sec.

2. instal·lació

2.1 Sobre sorra:

- Cavar la superfície que es va a pavimentar uns 10 cm de profunditat.

* Donar un lleuger pendent que permeti l'evacuació de l'aigua.

* Si el sòl és molt tou cavar 10 cm més i omplir amb grava.

- Compactar el sòl per guanyar estabilitat.

- Omplir amb sorra (3 o 4 cm de profunditat) i raspallar amb rastell.

- Allisar la sorra.

- Col · locar les rajoles i enterrar-les lleugerament amb copets d'un mall de goma o omplir les vores amb sorra.

* Comprovar amb un nivell la planitud de l'enrajolat i respectar el pendent d'evacuació.

* Les rajoles de pedra artificial Bassalto es poden tallar i llaurar per adaptar-les al disseny.

2.2 Sobre capa de morter:

- Netejar la solera.

- Mullar la solera i estendre una capa de morter.

- Col · locar les rajoles seguint el disseny pensat.

- Reajuntar amb rejunte en sec Variostone, disponible a Bassalto que li permetrà un rejuntat net i ràpid.

Com rejuntar amb Variostone?

2.3 Sobre el sòl:

Aquesta col·locació és la típica per passejades al jardí i per als passos japonesos:

- Marcar les petjades del jardí amb guix o algun material en pols. Procurar que les separacions entre les pedres, tant en sentit lateral com longitudinal, corresponguin a passos normals.

- Excavar lleugerament per enterrar la rajola.

- Soterrar la rajola fins que quedi ferma i no es mogui.

- Omplir el perímetre restant amb el mateix material del jardí, ja sigui terra per plantar gespa o sorra, estelles, etc.

Tipus d'instal·lació

Colocar «a os«, es decir, sin espacio para la junta, dando un aspecto rústico y tradicional debido a la irregularidad de la piedra. Para esta técnica se recomienda dejar un poco de espacio en algún lugar, ya que alguna pieza es un poco más pequeña. Con este método casi no tenemos junta y si la tenemos son pocas y estarán dispersas. Esta colocación es muy natural y el que tengamos alguna junta de vez en cuando le aporta un toque más natural y auténtico.

* Si realitzem aquesta instal·lació a l'exterior, n'hi haurà prou amb omplir de terra o sorra les juntes i humitejar, d'aquesta manera es compactarà i quedarà una junta natural. Aquest és un bon mètode perquè el pati o superfície revestida amb rajoles no s'embruten amb el rejunte i el treball queda molt natural. L'únic problema que es pot presentar amb aquest mètode és que aparegui amb el temps alguna planta entre les rajoles, encara que aquest pot ser també un avantatge si és el resultat esperat.

Colocar «a mig mocador«. Para este método tradicional de instalación se coloca en el perímetro del espacio central una tira de baldosas de hormigón con ángulos rectos, y el espacio que queda delimitado por este perímetro y las paredes se acaba con el mismo material que se colocó en el centro, pero recto y no en ángulo, tal y como se muestra en la imagen. Cuando se colocan de esta manera se recomienda colocar primero unas líneas guía en el centro de la superficie a cubrir, para que no se produzcan desviaciones.

És aquest cas s'han utilitzat diferents mides de Llosa Chasnera Bassalto:

Zona central i la part exterior: Llosa Chasnera, color Pardo de 42x42x3 cm / 40x20x3 cm.

Perímetre interior: Llosa Chasnera, color Pardo de 20x20x3 cm

Cantonades Chasnera, color marró.

* Els productes Bassalto es poden tallar a màquina per adaptar-los als espais i gustos.

Per a més informació sobre com instal·lar els paviments de pedra artificial Bassalto o sobre la Llosa Chasnera CONTACTE amb nosaltres o visiti el CATÀLEG del producte. Estarem encantats d'ajudar.

* Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui, per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document, o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix .

PROTECTOR HIDRÒFUG SUPERFICIAL PER A REVESTIMENTS DE PEDRA ARTIFICIAL

El protector hidròfug per pedra artificial.

Tractament protector per pedra artificial:

Està recomanat per al revestiment en exterior de murs, façanes, cantoneres, trencaaigües... Així protegim dels raigs ultraviolats, de l'aigua de la pluja i conservarem l'aspecte original de la pedra, sense alterar el seu color original.

La precaució principal abans d'aplicar un segellador és la quantitat a aplicar. En aquest cas, més quantitat aplicada perjudica l'aspecte de la pedra artificial col·locada. Pel que sempre s'ha d'aplicar la quantitat justa, i si és possible aplicar millor menys que més.

Aplicar després d'instal·lar el revestiment de pedra artificial de la superfície a tractar.

Un cop ben neta i seca la superfície, repartir el producte directament mitjançant l'ocupació de polvoritzador, pistola, brotxa o corró, procurant deixar una pel·lícula uniforme.

S'aplicarà, en la mesura del possible, dues vegades seguides sense esperar que s'assequi entre una aplicació i la següent, i sense excessiva acumulació de producte i evitant deixar capes de molt gruix.

Amb el pas del temps la pedra evoluciona, cal tenir en compte que, l'efecte del segellador desapareix als 3 anys, sobretot si està en contacte amb el sol permanentment.

L'acabat del protector hidròfug és mat i incolor, no s'aprecia a la vista.

Rejunte EN SEC

El rejunte de pedra artificial és la part més important que hem de cuidar, ja que dependrà de nosaltres l'acabat que vulguem donar-li a la nostra fantàstica pedra.

Per això, des pedra artificial Bassalto, els aconsellem el rejunte Romex, una recopilació en sec, molt aconsellable per a tot tipus de pedra, ja que penetra en cada buit i fa que l'acabat final sigui eficaç, espectacular i compacte.

Dit rejunte, és una barreja de polímers, preparats específicament per al rejuntat amb drenatge, així com paviments de pedra artificial o natural. Aquest producte té una sèrie de avantatges:

- Aplicació ràpida, neta i eficaç.

- Evita que apareguin insectes, plagues de formigues i sobretot herba.

- És molt flexible, de manera que no es formaran esquerdes entre les lloses.

- Resisteix contra l'erosió eòlica, la pluja, gelades, etc.

Informació General:

Per dur a terme l'ús correcte d'aquest producte:

- Anteriorment hem d'instal·lar correctament les lloses, llambordes, etc.

- Una altra dada a destacar és que la superfície ha de ser completament seca.

- La junta ha de ser d'uns 2-2.5 mm de gruix, i la profunditat de la unió d'almenys 30 mm.

- Assegurar molt bé que el terra sigui drenant.

Per a l'aplicació del producte hem de seguir els següents passos:

1º) Incorporació: apliquem uniformement i en petites quantitats el producte. El treballem amb compte amb un raspall suau. Hem de tenir especial cura en retirar les taques i impureses que sorgeixen en el moment de la neteja del paviment, perquè no quedi cap material estrany a la zona on es va a treballar.

2º) Compactació: hem de fer de forma regular un escombrat uniforme. El benefici total de compressió ho aconseguirem amb un compactador de placa vibratòria. Els passos 1º i 2º s'han de repetir totes les vegades que sigui necessari per arribar al nivell òptim de la junta. * Aquest ha de ser inferior a la vora de la llosa *.

3º) Humidificació: hem de netejar abans la zona d'humitejar per a evitar que s'adhereixi tot el producte a la llosa. Això ho podem fer amb un raspall o brotxa de pèl fi. Per humitejar de manera uniforme es recomana fer-ho amb aigua polvoritzada, per evitar l'arrossegament i rentat del producte. Humitejar petites àrees. Passats 20 minuts pulveritzem de nou i ens assegurem que les juntes s'humitegin completament.

4º) Assecat: hem d'aplicar aquest producte en temps sec ia una temperatura superior a 5º C. Hem de tenir en compte el pronòstic del temps a les 24 hores següents. Aquest producte té un temps d'assecat entre 24-48 hores a la temperatura que recomana el procés. Si es realitza en temps fred i humit l'assecat trigarà més temps, però la qualitat i les propietats del producte no es veuran compromeses.

** Important saber que: no es pot fer servir sota la pluja o en condicions d'humitat **

Quins beneficis té utilitzar aquest tipus d'unió ?:

- El creixement de mala herba es redueix notòriament.

- L'adherència a les vores, la resistència i la contracció mantindrà el paviment tal com esperem.

- Fàcil instal·lació.

Si té algun dubte sobre el nostre producte i no l'ha trobat en aquest apartat, contacti amb nosaltres i estarem encantats de solucionar preguntes.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!