Placa en forma de «S»

A l'hora de revestir parets, un no sap molt bé quin tipus de placa ha de triar, i hi ha tantes formes, mides i textures diferents. Però en Bassalto, tenim clar que si s'opta per una cosa que és bo i atractiu per si mateix, pot convertir-se en la solució a totes aquestes indecisions, és el cas de la nostra placa en forma de S. Aquest tipus de placa, és de molt fàcil col·locació, aportant una harmonia natural amb aspecte senzill, i un acabat espectacular. Gràcies a la seva forma, aquesta placa és molt versàtil, disposant de diversos usos que citarem a continuació.

Serveix perfectament com a revestiment de façanes, però també per a parets de dormitoris i de salons, podent no només crear un ambient rústic i agradable a l'exterior, també fer de l'interior de la seva llar un paradís de benestar i confort, que el transportarà a l'ahir, i per fi farà que se senti realment a casa seva. A més, aquest tipus de llosa, és tallada a màquina, i posteriorment ha estat envellida, desgastant les seves arestes, de manera que les peces encaixin millor entre si, facilitant que encaixin unes amb les altres, i permetent acabats bé rematats.

Estas placas en forma de «s», imitan a la perfección el aspecto de la piedra natural, pero están creadas con grc, Un tipus de formigó reforçat amb vidre, que no només aporta resistència a la flexió i evita trencaments, també es torna impassible davant tot tipus d'alteracions climatològiques, i per tant, es torna perdurable en el temps. També, gràcies a la gran varietat de colors que posseeixen aquestes plaques, es poden adaptar tant a entorns moderns, com rústics. Si vols un aspecte modern però original, trobarà colors més clars, que aportaran a la placa un aspecte més suavitzat i actual. En canvi, si vol enfocar-se més en el tradicional i rústic, tindrà tons marrons i foscos a la seva disposició.

No perdi l'oportunitat d'adquirir aquestes magnífiques plaques. Si vol informar-se millor, sobre les mesures i colors, així com preus o consultar els seus dubtes sobre aquest article, accedeixi a la nostra botiga des de l'enllaç inferior.

Ahora puedes comprar la placa en forma de «S» para paredes en nuestra tienda bassalto

Catàleg
♦ Galeria
Response code is 400

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!