Piscines

CREA EL TEU PISCINA AMB ELEMENTS EXCLUSIUS I INIGUALABLES

Bassalto ha desenvolupat un producte perfecte per a la coronació de piscines i així crear una vora amb pedra per donar-li un aspecte acabat fantàstic.

Les principals propietats de les rajoles per al paviment de piscines són les següents: antilliscants, atèrmics, i amb aspecte d'una pedra natural.

La rajola per a paviments de piscina, imita la llosa obtinguda tallant a màquina un bloc de pedra molinera que després ha estat envellit lleugerament desgastant les seves arestes. És de textura porosa i es poden tallar i treballar per adaptar-les a noves formes o espais.

La rajola exterior per terra antilliscant en pisos per a piscines, realitzada en pedra artificial Bassalto es pot utilitzar per al paviment de patis, voreres, terrasses, barbacoes o per al revestiment en pedra per parets, sòcols o façanes.

Gràcies a la seva aparença natural tots els nostres productes per a piscines tant paviments com vores, són molt versàtils, poden ser combinats amb diversos materials, constituint una solució ideal per a la decoració de sòls o paviments de piscina.

La seva alta resistència al desgast asseguren la seva permanència en òptimes condicions al llarg del temps.

Fabriquem en un ampli assortiment de models, mides i colors que combinen entre si, per poder crear dibuixos geomètrics. També realitzem peces de cor rodó per a la coronació o vora de piscina.

Els nostres productes per a piscines

Sòls per a piscines

rajoles antilliscants per acerats en piscines

Bordes de piscines

antilliscants amb acabats rústics

reixeta sobreeixidor

de pedra que combina amb la teva piscina

Veure productes de piscina a la botiga

Ver Catálogo
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!