Piscines d'Interior | disseny natural

Piscines d'interior - Bordes de pedra

Seguim amb la nostra època de piscines, ARA D'INTERIOR!

Les piscines estan associades al bon temps ia la vida a l'aire lliure, però per als entusiastes del bany i la natació durant tot l'any sempre hi ha la possibilitat d'equipar una piscina exterior amb una coberta climatitzada.

Per aquesta raó i moltes altres més us mostrem un altre dels grans projectes de Bassalto Pedra Artificial: nostre vora de piscina moliner amb arestes rectes en color negre. Un toc molt impactant en aquest magnífic ambient.

Disponible en qualsevol to de color de la nostra gamma (avança per veure'ls)

Adaptar aquestes peces de talls rectes a les cantonades no és cap problema ja que els nostres professionals proporcionen les millors tècniques perquè els seus operaris tinguin les nocions de com col·locar i que el seu acabat sigui el correcte.

Bassalto és una marca distingida, de qualitat i per suposat la marca més NATURAL de pedra artificial Bassalto.

Hem d'agrair enormement als nostres clients per fer arribar aquestes magnífiques fotografies de la seva piscina d'interior de vidre:

Ambients en altres tons per provocar aquesta qualitat i tranquil·litat a l'espai en el qual gaudir d'aquesta meravellosa piscina:

Remetent-nos a les imatges d'aquest post, ens trobem amb el nostre producte:

Vora de piscina moliner vora recta apte per a piscines ovalades, amb cantonades arrodonides i corbes infinites. Adaptabilitat senzilla i acabat espectacular.

Quines coses importants hem de saber per escollir aquest acabat?

Model i color de producte

Vora piscina moliner vora recta color gris negre

De quin color vull el llagueado entre llosa i llosa?

En aquest cas es va fer amb el mateix to del producte, negre (ciment gris, sorra molt fina, aigua i tint en pols gris negre que proporcionem nosaltres)

Com compro aquest producte?

Fes clic sobre aquest enllaç directe i podràs comprar-lo.
Truca'ns al 926 733 406 - 638 749 740
Escriu-nos un correu electrònic amb les teves necessitats a: info@bassalto.es

Quins colors tenim?

Tenim tots els tons de la nostra gamma des blancs, calcaris, grocs, grisos, marrons, marrons passant per vermells i gris negre.

TONS BLANCS

TONS PARDOS

TONS GRISES

T'agradaria comprar aquest vora de piscina?

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!