Rajola especial piscines

bassalto ofereix un producte antilliscant exclusiu

Piscines decorades amb pedra

Pedres per a piscines, pavimentar voltants d'elles i també per coronació. Recomanem una llosa de color clar per les vores de la piscina ja que les lloses fosques s'escalfen i molesten al caminar descalç.

Aquestes lloses clares tenen una protecció que evita que es taquin o un fàcil neteja, a més disposem d'un certificat d'antilliscament que permet col·locar aquestes rajoles de pedra artificial en llocs que poden estar amb aigua, ja siguin dutxes, rampes, etc.

Una boníssima elecció per pavimentar voltants de piscines, ja que les seves magnífiques propietats antilliscants faran que s'evitin les relliscades. És important destacar que aquestes lloses tenen un aspecte rústic i natural. Poden col·locar-se en qualsevol tipus de piscines però les suggerim com a material de paviment en piscines tipus platja.

Com puc aconseguir el mateix efecte amb la pedra artificial de Bassalto de la fotografia de la part superior?

Per aconseguir aquest efecte recomanem la nostra rajola especial piscines. Placa amb vores lleugerament irregulars i textura buixardada, la qual aportar aquest nivell d'antilliscament altíssim. Disponible en diferents tons.

rajola-especial-piscines

Pavimentar voltants de piscines

Una boníssima elecció ja que les seves magnífiques propietats antilliscants faran que s'evitin relliscades.

Col·locació i adaptació

Es pot utilitzar per a qualsevol tipus de piscina, incloent tipus platja. Els materials bassalto es poden tallar per encaixar o adaptar a les zones que necessitem. Es pot col·locar amb morter cola.

Aspecte

Rústic i molt natural.

T'agradaria adquirir la nostra rajola especial piscines?

Comprar

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Li recordem que tots els nostres productes són materials de construcció, ja sigui per pavimentar salons, cuines, patis, interiors, exteriors, etc com per revestir parets de pedra natural que vulguem restaurar, o fins i tot construir una casa nova i donar-li un toc rústic, antic i elegant alhora que modern.

Confia en pedra artificial Bassalto t'encantaran les nostres idees de decoració!

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!