Piló de Pedra Artificial

pedra artificial bassalto

Des Bassalto, ens preocupem per crear productes que, alhora sent bells i decoratius, siguin funcionals i segurs per als nostres clients, i el medi en què es faran servir. Per éso, avui us portem un nou i innovador producte, la pilona de pedra artificial.

Piló de pedra

Amb un disseny exclusiu, un acabat impecable, i lleugeresa característica dels articles Bassalto, no hi ha millor i més elegant forma de guarnir els carrers i fomentar la seva seguretat, que amb aquests increïbles pilons. Seria un gran error no facilitar el trànsit dels vianants, o mantenir tant els espais públics, com les zones ciclistes, allunyades d'aquells automòbils que puguin provocar un accident; també ajudarà en gran mesura, a evitar que s'aparqui en zones prohibides, i els pilons seran la perfecta barrera de protecció, per mantenir els carrers i zones de vianants lliures de perill.

Piló artificial 2

L'ús del piló s'ha estès a les grans ciutats, i aviat el seu ús serà gairebé una necessitat. Què millor manera de començar amb el seu ús, que apostant per un producte més lleuger, econòmic i resistent que la resta ?.

Els nostres pilons, gaudeixen d'una perdurabilitat davant les inclemències del temps, notablement més grans que els fabricats amb pedra natural. Conserven la seva textura, la seva aparença impol·luta, i no es veurà minvada la seva consistència, per més que el fred, calor o pluja, amenacin amb fer efecte en ells. Per descomptat, garantim que aquest producte tindrà un aspecte 100% natural. Donant un toc rústic, càlid i confortable, a tot lloc que adornin.

Piló des de dalt

No cometi la imprudència de mirar a un altre costat, quan es tracta de seguretat als carrers; adquireixi aquests pilons de pedra artificial, i sàpiga que haurà triat el correcte.

Ara pots comprar pilons de pedra per a jardí a la nostra botiga bassalto

Comprar
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!