Dormitoris

amb estil propi

Pedra natural en dormitoris interiors

Les sensacions que transmet la pedra a les parets de l'edificació, la correcta col·locació, la quantitat i forma de la pedra marquen l'ambient, en molts casos no ens adonem, forma un fons que desapareix però que ens trasllada a un altre estat d'ànim .

En molts casos, en l'obra disposem de quantitats de pedres procedents del desmunt o de l'entorn, en altres es troben a prop i no són difícils d'obtenir, però no hem de abusar en la seva utilització, nosaltres recomanem triar els llocs a revestir amb pedra i deixar els altres en un to neutre. Voler omplir tot, difícilment dóna bons resultats estètics.

Utilitzeu la pedra natural i vagi amb compte amb barrejar molt elements, buscar el el contrast amb diferents tons de pedra és encertat, com en aquesta foto.

La pedra artificial millora en molts d'aquests casos les possibilitats d'aplicació, en aquest cas podem tenir complements de pedra per a diverses aplicacions.

Per aconseguir aquest efecte ens basem en la nostra pedra flor per parets. Una pedra amb arestes irregulars, que proporciona una aspecte molt natural i acollidor. Disponible en diferents tons.

pedra-flor-dormitori-matrimoni-colors

T'agradaria adquirir la nostra pedra per al teu dormitori?

Comprar

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Contacta sense compromís, estem a la teva disposició

Contacta amb nosaltres

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!