pedra tallada

La pedra tallada és un dels nostres productes estrella com pedra decorativa per a revestiments de parets interiors i exteriors, sent un producte molt versàtil, capaç d'aportar distinció a qualsevol entorn i llar. És de textura suau i les seves vores són més rectes però amb certes irregularitats, oferint un acabat rústic i estilitzat, més natural que les pedres llises que tracten de donar un clar aspecte artificial.

tallada

Com a complement es fabriquen:

  • cantonades per al recercat de finestres i portes.
  • Rematades.
  • Passamans.
  • Cobremurs de pedra artificial.
  • etcètera

La seva alta resistència i durabilitat a les alteracions climàtiques i els raigs UV, converteixen la pedra tallada en l'element ideal per al revestiment de qualsevol espai al qual desitgem afegir un disseny únic.

La seva resistència, no només es limita a les condicions meteorològiques més extremes; també, posseeix resistència a l'impacte, evitant que el producte es trenqui i hagi de substituir-se, tindrà una pedra tallada perdurable en el temps, i que conservarà la mateixa bellesa i naturalitat que recentment adquirida. És un producte ecològic, en no haver de extreure dels mitjans naturals, i la seva composició de grc li atorga una lleugeresa i reducció de gruix molt notables, a més d'un preu molt més assequible.

pedra irregular tallada marró 3 (Copy)

Disponible en una mida estàndard i en tot el nostre ampli ventall de colors. Segons la seva elecció, pot optar per colors rústics, per donar a la seva llar un toc tradicional, confortable i familiar. Mentre que si vostè busca modernitat i frescor, hi ha diversos tons de blanc i tons clars, plens de personalitat i estil. A més, el seu disseny únic, permet crear tot tipus de muntatges i formes, les possibilitats només estan limitades per les idees que rondin la seva ment a l'hora de crear.

muntatges en parets de pedra irregular tallada (2)

Obra utilitzant pedra irregular tallada en format gran:


Response code is 400

Ara pots comprar la pedra tallada per a parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!