Pedra per amagar les claus

pedra artificial bassalto

Des Bassalto, avui us portem un nou producte, innovador i per descomptat útil, per a tot aquell que busqui seguretat i discreció a l'hora de guardar les seves claus. Rares vegades trobarà alguna cosa similar en el mercat, ja que els únics productes destinats a la seguretat de les claus, són simples clauers, ganxos de paret, o bols on dipositar-les. Volem oferir alguna cosa diferent, que sigui extremadament dissimulat, però especial i inusual.

buit rodó

Alguna vegada ha temut deixar-se les claus a casa, i no tenir ben guardada una còpia d'aquestes ?, li agradaria tenir un amagatall per als seus claus, que només vostè conegui, i que ningú pugui trobar per més que ho busqui ?. Doncs tenim la solució: La pedra artificial per a guardar les claus, Li permetrà posicionar el seu petit amagatall, en qualsevol lloc del seu jardí, i fins i tot de la seva porta, doncs pocs es percatarían que una clau està oculta sota una simple pedra. A més, els seus avantatges no es limiten a l'increïble ús que té, sinó també a la seva resistència, lleugeresa, i versatilitat de dissenys, mai limitant-se a un estàndard, sinó adaptant a l'entorn on vostè vulgui col·locar-la. La seva lleugeresa, facilita el transport d'aquesta, i la torna molt assequible; volem que tots els nostres productes, siguin accessibles i aptes per a qualsevol públic.

pedra falsa dissimulada

A més, en ser una pedra que es tanca per ambdós costats, l'obertura per a les claus és indetectable encara que algú l'agafi i observi amb atenció. És un article amb història: veient-se en el cinema, en l'animació, tot un clàssic que li farà sentir part d'aquestes detectivesques històries. La seguretat de la seva llar, no estarà en millors mans que en les seves, per éso, no depengui de deixar claus a veïns dels que pugui desconfiar, o sota llocs totalment predictibles, i que posarien a qualsevol malfactor a un pas d'entrar en casa seva. Amb aquest simple i innovador article, es podrà estalviar totes aquestes preocupacions, ja que la seva seguretat, mai millor dit, està a un tir de pedra.

pedra textura suau

Ara pots comprar pedres per amagar les claus a la nostra botiga bassalto

Comprar
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!