pedra gran

Què podem esperar de la nostra pedra gran bassalto per parets?

Una autèntica decoració rústica, ambientada en anys passats, recordant-nos a la pedra natural bassáltica llaurada a mà. És poc freqüent trobar aquest tipus de disseny en pedra avui dia, ja que sempre s'opta pel més simple: les pedres petites, rectes i llises. Però per què no donar a la seva llar, un aspecte que es distingeixi de la resta ?. Gràcies a aquesta pedra gran per parets, aconseguirà que la seva llar tingui una aparença menys sobrecarregada, ja que al contrari que les petites, ocupa més espai per cada pedra, i deixa veure encara més els colors, les textures, destacant a més les separacions entre pedra i pedra.

pedra-gran-bassalto (1)

Però no només és apta per a interiors, també és l'article ideal per decorar terrasses, jardins, o qualsevol ambient on vulgui crear un espai d'aspecte natural, com generat pel propi entorn. Gràcies al fet que aquesta pedra és irregular i varia en les seves mides, no semblarà una cosa fabricat i alineat en la seva paret, sinó un conjunt de pedres amb personalitats pròpies, amb una individualitat que les farà destacar per separat, tot i estar juntes.

Recrearà un treball artesanal, rústic i càlid en qualsevol ambient i llar, però sense resultar desfasat. No hi ha producte més adequat per transmetre naturalitat i frescor, que una pedra gran i irregular, amb una gran varietat de colors, que expressaran un sentiment diferent segons la seva elecció. I en absolut queden aliens les llars moderns, ¿no és cert que avui dia, una gran manera de ser original, és barrejar l'antic amb l'actual ?, doncs ja té una opció ideal per a això; aquesta pedra contrastarà amb la resta d'elements actuals, diferenciant-la encara més i fent que les seves parets destaquin i atreguin les mirades. No limiti la seva capacitat creativa, als models estàndard de pedres per a paret, doni una oportunitat a aquest nou producte, i li assegurem que no es penedirà.

pedra-gran-bassalto

Per informar-se millor sobre la nostra pedra gran per parets, accedeixi a l'enllaç inferior cap a la nostra botiga.

Ara pots comprar la pedra gran per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!