Pedra de rentar

Pedra artificial Bassalto

En Bassalto, també tenim en compte els productes relacionats a l'ús domèstic, per això, hem creat aquesta fantàstica pedra de rentar, L'aspecte rústic i tradicional li farà sentir que es troba en temps passats, rememorant la forma de rentar que tenien els seus pares i avis.

Pedra de rentar

Moltes vegades, és més còmode i senzill, rentar de la forma més tradicional, i què millor manera de fer-ho, que amb aquesta pedra de rentar tan funcional i duradora ?. Al contrari que aquelles que va veure en la seva infantesa, aquesta pedra de rentar no es deteriora en absolut amb el contacte de l'aigua, de sabons, o per la seva simple ús diari. La pedra artificial de la qual està composta, li aporta valors molt alts de resistència i perdurabilitat, a més de ser fàcilment manejable; encara que aparenta ser natural i pesada, vostè podrà manejar-la i situar-la al seu gust, sense necessitar ajuda gràcies al seu lleuger pes.

pedra de rentar lateral

I no només destaca per la seva gran utilitat, també confereix a la seva llar un toc clàssic, que a molts reconfortarà per la calidesa que transmet. L'excessiva modernitat i claredat en les llars, de vegades fa sentir a visitants, i fins i tot a vostè mateix, que es troba en un lloc buit i mancat de toc casolà. En canvi, amb elements com aquesta pedra de rentar, és suficient perquè una llar recobri la seva essència tradicional i confortable.

Per a totes les persones que enyorin viure envoltades d'aquells elements que tant van marcar les seves infàncies, dels costums més arrelades a pobles i cases tradicionals, sens dubte quedaran satisfetes amb aquest producte.

pedra de rentar superior

Ara pots comprar la pedra de rentar a la nostra botiga Bassalto

Comprar
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!