Xemeneies de pedra

una tria càlida parell un ambient rústic

Pedra per a construir una llar de foc

llar de pedra-inspiració-decoraciollar de pedra

La pedra, la fusta i el maó, són els principals elements en la decoració de xemeneies.

Trobem moltes idees en les quals inspirar-nos a l'hora de decorar una llar de foc, des de les més rústiques a les modernes. Cal tenir especial cura en el seu disseny ja que és un element que perdura en el temps i marca un gran protagonisme a l'hora de decorar l'ambient on es troba.

No sol portar molt material, de manera que hem de triar-amb molta cura.

Dins de la gamma de productes bassalto cal buscar en els complements i sol·licitar informació ja que no podem ensenyar al web tots els models i formes que tenim, especialment en cornises, dintells o cantonades.

Per a l'interior de la xemeneia i si aquesta no és només decorativa cal triar un producte refractari, en cas contrari amb el temps la calor danyés el producte. Tenim elements de pedra artificial refractària, tant en forma de maó, rajola o roca.

** Aquests elements refractaris cal encarregar-los ja que es fabriquen sobre comanda i no hi ha en estoc. **

Per aconseguir aquest efecte ens basem en la nostra pedra irregular per parets. Una pedra amb arestes irregulars, que proporciona una aspecte molt natural i acollidor. Disponible en diferents tons i mides.

pedra-flor-dormitori-matrimoni-colors

T'agradaria adquirir la nostra pedra irregular per la teva xemeneia?

Comprar

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Contacta sense compromís, estem a la teva disposició

Contacta amb nosaltres

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!