pas xinès

El pas xinès bassalto, És ideal com a element designador de senders o camins en un jardí. Amb un toc oriental i poc freqüent en els jardins occidentals, disposarà d'un producte que aportarà distinció a la seva llar, amb un atractiu que rau en l'exòtic. Posseeix diverses funcions, ja que no només pot utilitzar-se per al jardí o terrassa, també per crear un bell passeig cap a l'entrada de la seva llar, transmetent el misticisme tan característic dels passos orientals.

pas xinès bru (2)

A més és una peça de pedra artificial de mida variable i forma irregular amb textura molinera, és a dir, porosa que proporciona un aspecte rústic i antilliscant fabulós. La seva gran varietat de colors, en contrast amb la textura porosa, fa que el pas destaqui sobre la superfície del jardí o camí, fent que quedi perfectament diferenciat el passeig que vostè ha creat.

Aquestes lloses resisteixen perfectament les inclemències del temps i no necessiten manteniment, semblaran sorgides del propi jardí, i trobarà en elles una naturalitat sorprenent, per la qual donarà gust caminar i recórrer qualsevol entorn. La seva grandària, lleugeresa i gruix, no determinen en absolut l'enorme resistència d'aquest pas xinès, ja que el GRC de què està compost, sumat a les nostres professionals tècniques d'elaboració de productes, el tornen altament perdurable i resistent a impactes, condicions meteorològiques, o el simple pas del temps.

Una altra gran característica d'aquest pas xinès, en relació als colors, és que aconseguirà fer que destaqui qualsevol sòl o jardí, només amb crear un camí que el travessi. Si fa servir colors molt blancs, la gespa ressaltarà més, i semblarà un jardí més verd i sa. En canvi, si vol posar-les en un terra blanc, un pas xinès de color marró o gris fosc, destacarà el camí que ha creat, gràcies al contrast amb el color del sòl. Les possibilitats de ser creatius són infinites, i fins i tot fent un passeig simple, li garantim que igualment obtindrà resultats excel·lents.

Pas xinès blanc pedra artificial

Bassalto pensa en la comoditat i estètica dels ambients a decorar, fins al detall més minuciós com pot ser aquest fantàstic camí al jardí. Decanta't per realitzar projectes atrevits i sorprendràs als comensals amb aquesta decoració tan natural.

pas-xinès

Ara pots comprar el pas xinès per jardí a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!