Notícies i Vídeos ROMEX®

Assabenta't de tots els moviments de ROMEX® al llarg del món

Notícies i Vídeos Romex®


Un dels espais públics més populars del centre de Vancouver ha rebut una renovació completa

La plaza North Point, el extremo norte del muelle Canada Place, fue reabierta recientemente después de una renovación que rediseñó la plaza con mejoras estéticas y un nuevo diseño para hacer que el espacio sea más amigable para el evento. «El espacio rediseñado es un legado de Canadá 150 en Canada Place para la comunidad», le dijo a Daily Hive Evangeline Englezos, directora de asuntos comunitarios y aborígenes del puerto de Vancouver. «El paseo de North Point ofrece a los visitantes un lugar único para reunirse y asistir a eventos comunitarios, mientras exhibe el puerto más grande de Canadá, el Puerto de Vancouver.» El área que fue renovada comienza en los paseos oeste y este inmediatamente al norte de FlyOver Canadá y se distingue por su nuevo patrón de mosaico.

Les actualitzacions també van incloure l'eliminació de jardineres interiors, la instal·lació d'il·luminació LED nova i més sostenible, una funció de parkette, una nova etapa a l'extrem nord i nous seients.

ABANS:

DESPRÉS:

Alguns dels esdeveniments que es duen a terme anualment a la plaça inclouen el Dia de Canadà a Canada Place, Waterfront Cinema i Waterfront Zumba. A més, les festivitats de Nadal a Canada Place d'aquest any s'expandiran a l'àrea de North Point. El disseny de l'espai de plaça anterior es va completar en 2001 com a part de l'extensió de Canada Place per acomodar un atracador més llarg i addicional per a la terminal de creuers.

L'edifici Canada Place es va actualitzar i se li va donar un nou aspecte. Aquest segment particular de renovació era a la coberta de la plaça, que està sobre les àrees d'estacionament i oficines. Es va seleccionar un patró de pavimentació tricolor i es van usar productes d'unió de Romex Materials per assegurar les llambordes al seu lloc. Per garantir una instal·lació reeixida, l'equip va realitzar entrenaments dins i fora del lloc per als quatre productes utilitzats: un per a unir el recorregut de base, un per adherir el paviment a la base i dos productes de beurada.

Especials de Romex Wolfgang Wormann Romex Materials LLC i Thomas Kirk Romex Canada West.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!