Notícies i Vídeos ROMEX®

Assabenta't de tots els moviments de ROMEX® al llarg del món

Notícies i Vídeos Romex®


Un dels espais públics més populars del centre de Vancouver ha rebut una renovació completa

La plaça North Point, l'extrem nord del moll Canada Place, va ser reoberta recentment després d'una renovació que va redissenyar la plaça amb millores estètiques i un nou disseny per fer que l'espai sigui més amigable per a l'esdeveniment. "L'espai redissenyat és un llegat de Canadà 150 a Canada Place per a la comunitat", va dir a Daily Hive Evangeline Englezos, directora d'assumptes comunitaris i aborígens del port de Vancouver. "El passeig de North Point ofereix als visitants un lloc únic per reunir-se i assistir a esdeveniments comunitaris, mentre exhibeix el port més gran de Canadà, el Port de Vancouver." L'àrea que va ser renovada comença en els passejos oest i est immediatament al nord de Flyover Canadà i es distingeix pel seu nou patró de mosaic.

Les actualitzacions també van incloure l'eliminació de jardineres interiors, la instal·lació d'il·luminació LED nova i més sostenible, una funció de parkette, una nova etapa a l'extrem nord i nous seients.

ABANS:

DESPRÉS:

Alguns dels esdeveniments que es duen a terme anualment a la plaça inclouen el Dia de Canadà a Canada Place, Waterfront Cinema i Waterfront Zumba. A més, les festivitats de Nadal a Canada Place d'aquest any s'expandiran a l'àrea de North Point. El disseny de l'espai de plaça anterior es va completar en 2001 com a part de l'extensió de Canada Place per acomodar un atracador més llarg i addicional per a la terminal de creuers.

L'edifici Canada Place es va actualitzar i se li va donar un nou aspecte. Aquest segment particular de renovació era a la coberta de la plaça, que està sobre les àrees d'estacionament i oficines. Es va seleccionar un patró de pavimentació tricolor i es van usar productes d'unió de Romex Materials per assegurar les llambordes al seu lloc. Per garantir una instal·lació reeixida, l'equip va realitzar entrenaments dins i fora del lloc per als quatre productes utilitzats: un per a unir el recorregut de base, un per adherir el paviment a la base i dos productes de beurada.

Especials de Romex Wolfgang Wormann Romex Materials LLC i Thomas Kirk Romex Canada West.

Potser podria interessar-te

¡TORNEM AMB GRANS MILLORES!


En el nostre constant esforç per progressar, Bassalto ha assolit una nova fita. Vols conèixer totes les novetats?

Troba'ns a: Km 20, Carretera Carlota Posadas, 0, 14100 la Carlota, Còrdova

La nostra botiga: bassalto.es/comprar

Fes un cop d'ull als nostres productes: bassalto.es/productos

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!