Molinero

Quan es busca donar a una escala l'aspecte més natural possible, utilitzant els elements de pedra artificial que posseïm en Bassalto, no hi ha millor elecció que l'esglaó moliner per escales. Aquest tipus d'esglaó, es caracteritza per tenir porus fins, el que li proporciona un aspecte molt més semblant a la pedra natural, d'aquí que sigui un dels nostres productes més coneguts. De fet, aquest esglaó imita la pedra obtinguda, tallant a màquina un bloc de pedra molinera, al qual posteriorment se li han envellit i desgastat les arestes, resultant en l'acabat més òptim per al que es busca transmetre amb ell.

La seva superfície és llisa i antilliscant, convertint-lo en un producte molt segur per al trànsit, tant en llars com en llocs públics i d'exterior. Com els seus vores són rectes, les seves peces encaixen entre si, permetent acabats bé rematats, i que a més pugui col·locar-les amb facilitat, sense necessitat de recórrer a experts i realitzar despeses innecessàries. És un element simple i de múltiples usos, capaç d'encaixar en tot tipus d'ambients, tant rústics com moderns, a més de poder utilitzar-se combinat amb una llosa per a usar-la de davanter. Està disponible en tota la nostra gamma de colors, i gràcies a la seva textura porosa, aconsegueix que el mateix color destaqui encara més, i amb tons més rústics, se senti molt agradable de veure en qualsevol escala. Però és clar, no està limitat a entorns tradicionals, tot i ser on més encaixa per la seva aparença. En moltes llars moderns, s'intenten crear combinacions i contrastos, entre l'actual i l'antic, i per a aquests usos és un esglaó perfecte, que donarà el toc final que tant necessita la seva llar.

A més, pels seus components, està ple de virtuts que volem citar, per la seva importància i perquè tots els nostres clients han d'estar informats dels avantatges d'adquirir els nostres productes. Es tracta d'un esglaó molt resistent i durador, que tot just necessita manteniment. Suporta amb gran facilitat, tot tipus d'inclemències meteorològiques, així com el pas del temps. Si desitja un producte que perduri i conservi les seves característiques físiques i estètiques sense minvar, a més d'aportar a qualsevol entorn una vida i personalitat incomparables, està davant el producte perfecte. A més, cap dels elements que componen aquest esglaó, estan extrets dels mitjans naturals, de manera que és molt més ecològic i amigable amb la naturalesa, l'optar pels nostres productes de pedra artificial. Per informar-se millor sobre tots els aspectes tècnics del nostre esglaó moliner, accedeixi a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior, on podrà consultar preus, mides i colors.

Molinero-vora-recte-color-gris-negre

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar l'esglaó moliner per escales a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria

IMG_20170629_093056.jpg IMG_20170629_092954.jpg IMG_20170629_092907.jpg IMG_20170629_093201.jpg

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!