Molinera vora recta

La llosa molinera de vora recte, És un dels nostres productes més porosos, disponible en una àmplia gamma de mides i en tots els nostres colors. S'adapta favorablement al revestiment tant d'espais interns, com externs. Podent ser el complement perfecte per donar a la seva llar un aspecte renovat i modern, o adornar patis i terrasses, generant un ambient que inspiri calma i frescor.

llosa molinera vora rcto color marró

Aquest tipus de llosa presenta un acabat més modern i elegant per les seves vores rectes i per la seva textura més llisa i superficial uniforme. Imita la llosa obtinguda, tallant a màquina un bloc de pedra molinera, que després ha estat envellit lleugerament desgastant les seves arestes; tot això per a resultar en un aspecte més natural i artesanal.

En disposar de la vora recte les peces s'ajusten molt bé entre si, permetent acabats bé rematats i únics. Així mateix, es pot aconseguir que les peces combinin entre si, per poder crear dibuixos geomètrics; les possibilitats d'aquest producte no tenen límits a l'hora de decorar, i aportaran sensació d'amplitud si es col·loquen ordenades, o un aspecte desenfadat si s'opta per crear mosaics amb els diferents colors que oferim per a aquesta llosa molinera.

llosa-molinera-vora-recte

La seva alta resistència al desgast assegura la seva permanència en òptimes condicions al llarg del temps. Posseeix extrema resistència a l'impacte, i la seva increïble acabat no es veurà minvat per fenòmens externs, com la calor o la humitat, gràcies a les propietats que el GRC els confereix.

Per informar-se millor sobre aquest nou article, i mirar l'àmplia gamma de colors de què disposa, accedeixi a la nostra botiga a través de l'enllaç inferior.

llosa molinera vora recta gris negra al duc pedra artificial bassalto (3)

Ara pots comprar la llosa molinera vora recta per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 404

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!