Molinera rústica

Sempre que parlem del revestiment de parets, tant per a interior com per a exterior, hem ofert productes que s'adapten tant a ambients actuals, com rústics; però, en aquesta ocasió, en Bassalto hem creat una llosa amb una estètica està pensada exclusivament per als amants del tradicional, de les llars que transporten a l'ahir amb només mirar-los. La nostra llosa molinera rústica, Com el seu propi nom diu, té un aspecte molt enfocat a encaixar entre elements antics. Els seus vores i la seva superfície són molt irregulars, aconseguint que a més de rústica, s'asseu molt més natural que les lloses fines i de vores rectes. És un producte extremadament porós, que tot i ser menys adaptable al modern, ofereix una infinitat de combinacions de disseny.

A més, és molt versàtil en els seus usos, ja que pot decorar parets, murs, pilars, cantoneres, llindes, brancals, sòcols i molt més. Fins i tot, podem acompanyar-la d'un gran nombre de complements Bassalto, com els nostres esglaons i cantonades. Aquesta versatilitat, no es limita a la combinació amb diferents productes, sinó també amb els colors que oferim, doncs disposem d'una àmplia varietat, per adequar la seva llosa molinera a totes les necessitats de la seva llar. Trobareu des de tons clars, fins foscos, marrons i vermellosos, blancs en diferents tons, tot al seu gust i preferència.

Però també, hi ha diverses avantatges que volem ressaltar de la nostra llosa molinera. En estar feta de pedra artificial, adquireix grans virtuts que la natural no posseeix, entre aquestes virtuts estan:

  • La seva perdurabilitat en el temps.
  • La seva poca necessitat de manteniment.
  • La resistència a l'impacte ia les condicions meteorològiques.
  • És un producte molt ecològic.
  • És fàcil de transportar per la seva extrema lleugeresa.
  • Molt més econòmic que un producte de pedra natural.
  • És antilliscant.
  • entre d'altres.

I ressaltem el que sigui antilliscant, perquè la torna apta per rampes o piscines, aportant-los seguretat i estabilitat, ¿no és potser important, buscar un producte que torni segur qualsevol entorn, facilitant el trànsit ?. A més es pot tallar i tallar, i en el cas extrem de trencament, tindrà en el seu interior l'aspecte d'una pedra natural. No ho dubti més, si desitja adquirir la nostra llosa molinera rústica, podrà accedir al producte a través de la nostra botiga online a l'enllaç inferior, on podrà consultar tots aquests aspectes tècnics, que necessiti per estar convençut de si aquest producte està fet per a vostè.

Ara pots comprar la llosa molinera rústica per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria

Response code is 400
o» ]

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!