Molinera

Sempre que parlem del revestiment de parets, tant per a interior com per a exterior, hem ofert productes que s'adapten tant a ambients actuals, com rústics; però, en aquesta ocasió, en Bassalto hem creat una llosa amb una estètica està pensada exclusivament per als amants del tradicional, de les llars que transporten a l'ahir amb només mirar-los. La nostra llosa molinera, Té un aspecte molt enfocat a encaixar entre elements antics. Els seus vores i la seva superfície són molt irregulars, aconseguint que a més de rústica, s'asseu molt més natural que les lloses fines i de vores rectes. És un producte extremadament porós, que tot i ser menys adaptable al modern, ofereix una infinitat de combinacions de disseny.

És molt versàtil pel que fa a colors, ja que disposem d'una àmplia varietat, per adequar la seva llosa molinera a totes les necessitats de la seva llar. Trobareu des de tons clars, fins foscos, marrons i vermellosos, blancs en diferents tons, tot al seu gust i preferència.

Però també, hi ha diverses característiques que volem ressaltar de la nostra llosa molinera. En estar feta de pedra artificial, adquireix grans virtuts que la natural no posseeix, entre aquestes virtuts estan:

  • Té vores irregulars
  • Destonificació en cadascuna de les peces
  • Variació mínima de la mida entre peces del mateix model
  • Resistent a les inclemències meteorològiques ia les gelades
  • format quadrangular

A més es pot tallar i tallar, i en el cas extrem de trencament, tindrà en el seu interior l'aspecte d'una pedra natural. No ho dubti més, si desitja adquirir la nostra llosa molinera rústica, podrà accedir al producte a través de la nostra botiga online a l'enllaç inferior, on podrà consultar tots aquests aspectes tècnics, que necessiti per estar convençut de si aquest producte està fet per a vostè.

Ara pots comprar la llosa molinera per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!