Molinero vora recta

Vora piscina moliner per coronació, amb textura suau a peus descalços, i que no fa mal a la roba de bany mitjançant el contacte. Es tracta d'un producte modern, que aporta a la seva piscina un aspecte geomètric i estilitzat. Gràcies a la seva suau textura, podrà fins i tot recolzar-se en ell, sense por a fer-se ferides, com passava antigament a les piscines més rústiques, de vores rugosos i poc amigables amb la pell.

Bassalto posa a disposició dels seus clients una pedra per a piscines molt demandada pel mercat actual, ja que és un producte molt versàtil, ja que podem utilitzar tant com: coronació, sòl al voltant de la piscina i com a paviment per rampes. Si busca modernitat, lleugeresa, i allunyar-se dels arcaics dissenys arrodonits d'abans, optar per aquest tipus de vora és tot un encert. La piscina, és també una extensió de la seva llar, i en tota llar contemporani, han de cuidar sobretot aquests petits detalls, que tant es noten un cop implantats.

Proporciona un ambient renovat, ben rematat i espectacular a la seva piscina; a més, comptem amb una àmplia gamma de colors, que podrà mirar a la nostra botiga, accedint des de l'enllaç inferior. No ho dubti si està buscant un autèntic producte de pedra, aquest és el seu.

Ara pots comprar la vora moliner recte per a piscines a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!