Chasnera

La llosa chasnera és el producte estrella de la marca Bassalto, per la seva gran semblança amb la pedra natural. De elegància atemporal, gràcies a la seva estètica envellida pel desgast de les seves arestes. Posseeix vores regulars, facilitant que les peces encaixin bé entre si, permetent acabats bé rematats.

Amb una textura més llisa i suau que altres productes com la rajola molinera o la rajola llaurada, la rajola chasnera permet un ampli ventall de possibilitats per crear entorns únics. Està dissenyada especialment per a decorar ambients exteriors i interiors, de manera que té una gran varietat d'usos, i encaixa a la perfecció en entorns rústics o moderns.

En els llocs més tradicionals i envellits, aquestes lloses aportaran un toc de color, i un atractiu que millorarà notablement la zona que adornin. En llars apagats i sense vida, que necessiten amb urgència un complement capaç de tornar-los la llum; o bé en exteriors que llueixen buits i incapaços d'atreure els visitants, aquestes lloses resoldran tots aquests problemes. Però no es limiten a la tradició i rústic, en Bassalto dissenyem els nostres productes, de manera que s'adaptin fins i tot a la llar més modern.

Barrejar l'actual amb l'antic, és símbol de ser una persona creativa, i què millor manera d'aconseguir-, que emprant les nostres lloses chasneras. A més, sent el nostre producte més destacat, té la garantia que la qualitat és molt superior, i que aquest producte té característiques que el fan únic, a més de tornar únic tot entorn en què es trobin.

Fabriquem aquest producte per a interior i exterior, amb una pàtina de protecció anti-taques, el que el converteix en un producte ideal, ja que li aporta la possibilitat de disposar d'un acabat de pedra artificial amb un aspecte molt natural, de qualitat i gairebé sense manteniment . Disponible en la nostra àmplia gamma de colors i mides.

Dos són els punts diferenciadors d'aquest producte, en primer lloc l'aspecte decoratiu, similar a les pedres d'enderroc, aspecte rústic, antic i tradicional; i en segon lloc la qualitat del producte, ja que s'ofereix una màxima qualitat i unes propietats excel·lents.

Ara pots comprar la llosa chasnera per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!