Llosa chasnera fonts

Pedra artificial bassalto, posa a disposició dels seus clients la creativitat i imaginació per recrear fonts al seu gust.

En aquest cas, hem utilitzat el nostre producte estrella: Llosa chasnera i els seus complements com ara cantoneres, cornises i laterals per font.

A continuació, detallem els elements utilitzats per recrear aquesta magnífica font, apta per a ús privat o públic, en places, ajuntaments, carrers de vianants, etc.

font-chasnera font-llosa-chasnera

  • El front de les aixetes: està dissenyat amb la nostra llosa chasnera de 20x20x3 cm en color marró col·locada a mocador (rombe) i una sanefa superior i inferior de llosa chasnera de 40x20x3 cm marró.
  • Zona inferior de la part frontal: ha estat rematada amb el rematada chasnero en color marró.
  • Les columnes laterals: estan realitzades amb cantonades chasneras i cornises a la part superior combinada amb les parts planes llosa chasnera tot de color marró.
  • Part baixa de la font (on s'ubica l'aigua): el front ha estat decorat amb la nostra peça lateral de font, la qual està recolzada sobre una empremta chasnera corba.
  • La part superior de la nostra peça lateral de font està revestida amb un esglaó chasnero color marró tant pla com corb per a la zona corba respectivament, tot en color marró.
  • La resta del front de la font està revestida amb llosa chasnera marró de 42x42x3 cm.

I amb això, us presentem la versatilitat dels nostres productes, realitzant obres personalitzades, autèntiques i distingides.

La nostra pedra artificial bassalto té un únic objectiu, recrear ambients molt naturals.

Ara pots contactar amb nosaltres per explicar-nos els teus projectes i nosaltres t'assessorem sense compromís

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!