Xemeneia d'exterior

Llar de foc per passar una estona agradable al costat del foc

Una pràctica molt popular a tot el món, i que especialment haurem observat en pel·lícules americanes, és el tenir una llar de foc a l'exterior, en zones de jardí o establiments on es realitzen pràctiques a l'aire lliure. Comunament, veiem el típic grup d'amics o família, reunits al voltant de la llar de foc, gaudint de l'càlid ambient que aquesta els atorga, i creant una sensació de familiaritat i confort. Doncs en Bassalto, volem portar aquesta agradable experiència a totes les llars, amb la nostra nova llar de foc d'exterior. Aquest tipus de llar de foc, és molt versàtil que fa a on es vol col·locar, ja sigui en jardins, en terrasses, o en tot lloc on es vulgui aportar un toc distintiu i que cridi l'atenció.

Està fabricada en ciment, el que per si mateix ja li aporta resistència i fermesa, a més d'una perdurabilitat molt superior a qualsevol altra xemeneia del mercat. Però el més destacable d'aquest producte, són els molts bons moments que podrà aportar a la seva família, als seus amics, o vostè mateix si vol estar només davant del foc. Antigament, la gent per relaxar mirava al foc, i fins i tot abans de les batalles era comú que es reunissin al voltant d'una foguera, per oblidar l'estrès i la tensió que els abordava. Aquesta pràctica, s'ha estès fins al present, i sempre que es busca passar una estona agradable en companyia, però d'una manera més saludable i l'aire lliure, s'ha optat per escalfar al costat d'aquest tipus de xemeneies. Si vostè vol gaudir d'una experiència tan agradable i arrelada en la història, està davant un producte que satisfarà sens dubte aquesta necessitat.

I com sempre tenim com a prioritat el concepte de disseny personalitzat, sabrà que siguin quines siguin els seus desitjos, el nostre producte podrà adaptar al que demani, sense cap contratemps. Ja sigui en diferents formats: quadrat, rodó o rectangular, i fins i tot triangles si així ho volgués vostè; fins amplades i alçades, o colors de tota mena, Bassalto modificarà i plasmarà els seus somnis en aquesta fantàstica xemeneia. L'àmplia gamma de colors que tenim, és gairebé il·limitada, normalment imitant la pedra natural, en tons més rústics, o adaptable a llars modernes amb tons clars i nets. El que podem assegurar, és que sigui quina sigui la seva petició, acabarà satisfet amb l'extrema qualitat i l'impecable aspecte, que donarem a la seva nova llar de foc d'exterior.

Està a un sol pas d'escalfar al costat del foc, només ha de contactar-nos quan estigui llest per decorar la seva llar amb un element atraient i funcional, poc freqüent i que a ningú deixarà indiferent.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!