Lavabo de ciment

Lavabo de increïble disseny, perquè el seu bany rellueixi més que mai

Una llar ben decorat, és aquell que cuida els detalls de cadascuna de les zones que el conformen. En aquest cas, volem enfocar-nos en els banys, més concretament al lavabo. Quan un pensa en decorar un bany, normalment comet l'error de només enfocar-se en la banyera, pensant que és l'únic destacable, però amb el nostre nou lavabo de ciment, s'adonarà de com equivocat estava. El lavabo és una part fonamental de tot bany, i pot destacar tant o més, que la major de les banyeres. Sense anar més lluny, quant de temps passa al dia davant del lavabo, sigui mirant-se al mirall, arreglant per sortir, endreçant i altres ?, una enormitat de temps, ho vam passar enfront d'aquest element que tant infravalorem, i que tan útil és en nostre dia a dia.

En Bassalto, volem donar-li la importància que es mereix, i per això hem creat un nou lavabo de ciment, En diferents dissenys que podran adaptar-se a qualsevol necessitat i gust. Una cosa primordial en el disseny, és donar la possibilitat als nostres clients, d'aportar les seves idees i suggerir canvis, perquè els nostres productes s'adaptin el millor possible a la llar a què van destinats. Vostè pot demanar el seu lavabo en incomptables formes, colors, textures i aparences; les fotos que vam mostrar, no són més que exemples del molt que podem crear, partint d'una idea base, és la seva elecció amb quin disseny es quedarà. A més, un avantatge que sempre tenen els productes en ciment, és la seva enorme resistència i perdurabilitat. És un material que resisteix molt bé qualsevol tipus de clima i ambient, no es deteriora ni necessita tot just manteniment, i per descomptat posseeix una lleugeresa gairebé impensable per a un lavabo de ciment, la qual cosa facilita el seu transport i col·locació.

Aquest producte, està dissenyat per imitar la pedra natural, i fins i tot se li pot donar una forma més irregular, per tornar-encara més similar a aquesta. S'adapta perfectament a banys rústics, pel seu aspecte tan artesanal, però també es pot adaptar a banys moderns, simplement ajustant el disseny i el color per a llars més actuals. És un lavabo assequible, i fabricat per mans expertes, amb components que el tornen flexible i resistent a l'impacte, de manera que garantim una gran qualitat. El ciment, s'utilitza cada vegada amb més freqüència, i no és estrany, ja que són tot avantatges respecte a altres materials del mercat. Si està interessat en aquest bell lavabo, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres, i demani'ns tots els canvis que consideri oportuns, per a quedar més que satisfet amb la seva compra.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!