llum rectangular

Fantàstica llum de ciment, moderna i molt funcional

Com en Bassalto veiem un atractiu especial a la decoració en pedra, i volem que els nostres clients disposin de qualsevol element decoratiu que imaginin, hem creat un funcional i innovador producte, la nostra llum de ciment. Hi haurà vist en la seva vida molts tipus de llum, amb infinitat de dissenys, i materials que deixaven passar la llum en més o menys quantitat, amb diferents fermeses, o adaptades a diferents entorns. Però estem segurs, que cap d'aquestes làmpades és comparable al nostre nou producte, pel que fa a disseny, capacitat d'encaixar en interiors, sigui de llars o zones públiques, així com de perdurar en el temps sense que el seu aspecte perdi un àpex de bellesa i elegància.

Aquesta increïble llum, posseeix diferents obertures per les quals deixa passar la llum, tant per sota, com per petits orificis que hem distribuït de la manera més estètica possible, així com procurant que no només adorni, sinó que també il·lumini d'una manera càlida i vistosa. Moltes llums, per tenir un format més transparent, fan que la llum es dispersi per tot arreu, i que a causa del intens brillantor, no es pugui apreciar la pròpia llum quan està encesa. En canvi, la nostra llum de pedra artificial, aconsegueix distribuir la llum, de manera que il·lumini però no encegui ni impedeixi la visió de l'estructura que la recobreix. A més, la manera en què passa la llum per les obertures, i en que s'expandeix per la part baixa, donen un toc realment interessant a qualsevol lloc on vostè la col·loqui. Crea una llum suau, ideal per a la lectura, per passar una estona agradable en grup o relaxar-se en solitud, sense que cap llum intensa li causi malestar i dolor a la vista. En Bassalto, sempre procurem proporcionar la major comoditat als nostres clients, i amb aquest llum no anava a ser menys.

A més d'atorgar una llum agradable i que deixa veure la bellesa de la llum, tindrà encara més funcions i virtuts a la seva disposició. Per començar, qualsevol temor pel que fa al color ha de desaparèixer, ja que la nostra llum, com la resta dels nostres productes en pedra, estaran disponibles en tots els colors de la nostra gamma. Qualsevol tipus de paret que necessiti el toc únic d'una bona llum, tindrà el seu to de color ideal, a punt per a l'ús. Té un tipus de col·locació molt senzilla, ja que en la part posterior disposa d'unes claus de ganxo, que mantindran fixa el llum i permetran que vostè mateix pugui col·locar el seu llum, sense necessitat de contractar a ningú per això, sentirà que a més d'adquirir un producte de alta qualitat i estil, l'haurà acomodat al seu gust i sense ajuda, que sempre és reconfortant.

Potser es pregunti, si en col·locar la llum a la paret, suportaran el pes les claus de ganxo darrere: doncs aquí radica una altra de les seves virtuts. La nostra llum de pedra, és tan lleugera que amb prou feines es notarà el pes, i serà pràcticament impossible que caigui o es deixin anar els enganxalls. Per la seva extrema lleugeresa, el transport és més senzill i per descomptat més econòmic, però no per aquesta lleugeresa deixen de ser resistents, més aviat tot el contrari. Per la qualitat del material que fem servir per als nostres productes, garantim que serà, a més d'funcional, un llum resistent a l'impacte i al pas del temps, sent això una garantia de que la seva compra haurà valgut la pena.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!