La Rolleire - Madrid

restaurant amb encant

Què tindrà aquest restaurant decorat amb pedra que no tinguin altres?

La resposta és senzilla: 'PEDRA ARTIFICIAL BASSALTO!

Sempre hem pensat que una terrassa, un pati, un restaurant, etc., decorat amb pedra és antic, rústic i poc acollidor, però ... això no sempre així !.

A continuació us mostrem aquest efecte de pedra artificial combinada amb un toc vintage, el qual realça la peculiaritat d'aquest lloc, convidant a seure amb bona companyia i gaudir d'un ambient molt natural i càlid recreat amb moltíssima il·lusió, paciència i dedicació.

En aquesta primera imatge podem observar a la paret final a l'esquerra de la fotografia un revestiment de pedra color marró, molt natural, el qual aporta aquesta calidesa i efecte rústic al lloc. Aquesta pedra és el nostre producte: pedra flor en color marró.

En aquest cas es va realitzar un llagueado d'un to similar a la pedra, perquè aportés aquesta lluminositat a la mateixa i destaqués respecte a la resta de parets.

T'agradaria comprar la pedra flor en color marró?

Comprar

En aquesta segona imatge podem observar un preciós sòl empedrat, rústic, natural i sobretot molt acollidor, el qual ens convida a transportar-nos a anys passats i recordar aquests carrers de llamborda d'època. Aquesta pedra és el nostre producte: rajola llamborda nafra gruixuda en color gris negre

En aquest cas es va realitzar un llagueado del mateix to de la llamborda, aquest tint el subministrem costat de la comanda, si així ho desitgés. Un magnífic efecte en aquest restaurant tan retro.

T'agradaria comprar la rajola llamborda nafra gruixuda gris negre?

Comprar

En aquesta tercera imatge podem observar un espectacular pati interior dins d'aquest preciós restaurant en el qual es va realitzar tot el paviment amb la rajola de llamborda de nafra grossa, però hem d'esmentar que aquest client va realitzar un fabulós mosaic al voltant d'aquesta font, aquest producte que realitza el mosaic és el nostre: llamborda solt orotava en color gris negre.

En aquest cas es va realitzar un llagueado del mateix to de la llamborda, aquest tint el subministrem costat de la comanda, si així ho desitgés. Amb aquest producte pot crear diferents mosaics, delimitar zones enjardinades, delimitar camins al jardí, etc. La versatilitat dels nostres productes proporciona magnífics acabats i per descomptat s'adapta a les necessitats de cadascun dels nostres clients. Els seus projectes són els nostres projectes.

T'agradaria comprar la llamborda solt orotava gris negre?

Comprar

Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

T'ESPEREM!

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!