Gran

Quan es busca donar a una llar, una aparença rústica, però sense acabar usant els elements més típics, que a ningú criden l'atenció, és bo optar per alternatives noves, capaços de trobar el punt just entre el cridaner i el discret. En pensar en una forma de transmetre les dues sensacions, en Bassalto vam decidir crear el nostre maó gran. ¿I en quin sentit diem que és discret ?, simplement, en què tot i ser un producte innovador, cridaner i original, no resulta cridaner ni desagradable a la vista, de fet aconsegueix crear ambients molt relaxants per a qualsevol persona que agradi del tradicional.

És de textura rugosa, i posseeix unes vores lleugerament irregulars, que proporcionen una aparença encara més natural al totxo, i col·locant diversos, es pot apreciar un contrast molt interessant, gràcies a aquesta textura i forma que posseeixen. Estem acostumats a veure parets llises i sense vida, o una mica rugoses en un simple intent per recrear el rústic i d'abans, però si un de veritat vol conduir a un món totalment diferent, que transport a l'ahir, no hi ha millor manera que amb una bona paret de maons grans. A més, la seva grandària aconsegueix que cada maó destaqui per separat, captant les mirades un a un, de manera que una sola unitat d'aquest producte, ja aconseguirà un efecte sobre els visitants, que de vegades no aconsegueixen ni parets senceres.

Però a més, per què quedar-nos amb la idea, que aquests maons només encaixen amb altres del mateix tipus ?; tot el contrari, es poden combinar amb altres maons més petits, per crear combinacions que avui dia són veritables tendències. O bé es poden col·locar sobre parets llises, combinant el rústic amb el modern, i aconseguint que la diferència de textures entre el maó i la paret, contrasten de maneres que ni s'imagina. No obstant això, potser pensi que aquests maons podrien ser difícils de transportar o col·locar per la seva mida, però podem assegurar-li que no trobarà maó més lleuger en tot el mercat, la raó ?: nostres maons grans, com la resta de productes Bassalto, estan fabricats amb pedra artificial, de manera que adquireixen una lleugeresa infinitament superior a qualsevol maó que hagi vist anteriorment. Són més resistents, més fàcils de mantenir i col·locar, ia més no es nota en absolut que no es tracti de pedra natural, ja que el nostre lema és aconseguir que els nostres productes s'assemblin el més possible a aquesta pedra.

I per descomptat, disposem d'una varietat de colors molt àmplia per al nostre maó gran, pel que vostè podrà triar el que més s'adapti a les seves necessitats i les de la seva llar. Tingueu una llar rústic o actual, estem segurs que obtindrà una solució efectiva, per adquirir el toc distintiu que tant busca. Si desitja conèixer més informació sobre el nostre maó gran Bassalto, no dubti en accedir a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior. Podrà consultar colors, textures, i els molts mètodes de pagament, que faran de la seva compra un procés d'allò més agradable i eficaç.

Ara pots comprar el maó gran per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg

◊ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!