Geocaching

'Amaga la teva objecte i que comenci la recerca!

El Geocaching, És molt similar a la recerca d'un tresor. Algú amaga objectes en el camp oa la ciutat, i fa públiques les coordenades d'aquests, portant al fet que la gent els busqui, mitjançant GPS, en zones properes a la seva llar o on vagin a viatjar. La particularitat d'aquests objectes amagats, és que tracten de ser extremadament dissimulats, amagats dins o sota objectes artificials, per dificultar encara més que els trobin. En Bassalto ens sembla una pràctica molt curiosa i entretinguda, però en lloc d'organitzar aquest esdeveniment nosaltres, volem posar a disposició dels nostres clients unes pedres artificials, Especialment fetes per ocultar aquests petits tresors. A primera vista, tenen l'aspecte d'una pedra qualsevol, però sota posseeixen una obertura, en la qual vostè podrà dipositar el seu objecte, per posteriorment amagar-ho i començar la pràctica del geocaching.

I com que els productes de bassalto són molt personalitzables, no tindrà cap problema per adaptar el seu producte, a fi que vulgui amagar. Podem crear pedres amb obertures petites, en diferents formes; o tot el contrari, farem un espai molt gran, que després de col·locar l'objecte, es tapi i passi totalment desapercebut. No ens estranyaria que el seu objecte sigui molt difícil de trobar, perquè les nostres pedres imiten al 100% l'aspecte i textura de la pedra natural, qui podria distingir-la, sobretot en zones de camp ?, però creiem que aquesta dificultat és la que dóna vida a l'activitat, i el que torna realment satisfactori trobar el tresor. A més, les nostres pedres per geocaching, són molt resistents i duradores, de manera que l'objecte que ocultin, no es veurà danyat per filtració de pluja, és una pedra molt impermeable.

Però descuidi, encara que sigui ferma, segura i personalitzada, no és per res costosa. De fet, a causa de ser molt lleugera, vostè s'estalviarà moltes despeses de transport, i no tindrà problemes per a la seva col·locació. Normalment, fem servir una gamma de colors que imiten la pedra rústica, de manera que quedi més dissimulada, però si per algun casual vol que aquesta pedra sigui més fàcil de trobar, podrem crear-la en el color que ens demani, i fins i tot afegir-li algun distintiu especial, que ressalti entre la resta de pedres de l'entorn. Molts utilitzen per a aquesta pràctica, envasos de plàstic, o objectes que troben per la seva llar, però això no llueix gaire bé ni professional; en canvi, si vostè vol començar una activitat de geocaching, que realment sigui un repte i sorprengui als cercadors, fer servir les nostres pedres artificials és la millor opció.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte

Potser podria interessar-te

¡TORNEM AMB GRANS MILLORES!


En el nostre constant esforç per progressar, Bassalto ha assolit una nova fita. Vols conèixer totes les novetats?

Troba'ns a: Km 20, Carretera Carlota Posadas, 0, 14100 la Carlota, Còrdova

La nostra botiga: bassalto.es/comprar

Fes un cop d'ull als nostres productes: bassalto.es/productos

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!